![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Okolo 150w a 220W nečinnosti zaťaženie
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci, tak IVE rozhodol som sa ísť s týmto jeden, to by malo robiť túto prácu?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych poradit, proti ktorej PSU, že má len jeden výstup 18A na +12 V koľajniciach, ísť na Corsair 400W jednotky, je to oveľa lepšie, a je tiež lacnejšie
| |||
| |||
| Citácia:
Lacnejšie, keď som tam tak ![]() Vďaka thingie bude kontrolovať, že Korzár jedno na tu nádej, že majú takéto PSU pozdravy Tak sa trochu, čo ťa povedal, ale jeho 450w a tad drahšie, jeho z vozidla, tak musí byť dobrý, hehe, čo myslíte, že áno? http://www.play.com/PC/PCs/4-/347684...W/Product.html |
|
| |||
| |||
| Citácia: Skvelý človek! to je veľmi dobrý a hľadá pre túto cenu ![]() Budem sa pozerať do získavania, že raz určite, aj keď nemožno nájsť na mojich normálnych predajniach, al pozrieť do dostať sa odtiaľ. Nazdraví thingie |
|
| |||
| |||
| Vaša vítame, dajte nám vedieť, ako sa dostanete a ak budete potrebovať ďalšiu pomoc / radu. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
moc ocenili thingie a všetkých ľudí, Carbon, sociálne, počítačové šťavy vďaka kluci ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Modré obrazovky Windows úvodnej obrazovky | Mukk1987 | Operačné systémy Windows | 3 | 15. apríla 2008 13:22 |
| PC na TV obrazovke? | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. január 2008 14:29 |
| 2 ks, jeden displej | captaincaveman | Graphics Cards & Monitory | 3 | 26. novembra 2007 13:09 |
| Obrazovky notebooku pomoci .... | Kosti | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 28. mája 2007 23:27 |
| Thread Tools | |
| |