![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте момчета имам този наистина много странен проблем с LCD дисплей. Когато бях с карта на борда на видео то работник глоба никакви проблеми. Тогава, когато аз инсталирали 7900GS ще видя за зареждане на екран след това на XP екран логото и след това моя монитор ще отиде в режим на готовност. Опитах обувка с CRT работеше добре с 7900GS. Тогава разбрах, че ако аз обувка с CRT и горещо го суап с 19 на 19 ще работят добре. Сега наскоро построена нова Comp и има инсталирани 8800GT. С 19 "аз арго дори да виждат на екрана обувка. Но сега аз също разбрах, че ако аз зареждане на компютъра ми без включване на 19", изчакайте да се зареди прозорец след което го включете в 19, ще работи. Но по този начин и гореща смяна аз трябва да използвате програма за сила ми 1440x900 резолюция. Може ли някой да ми каже какъв погрешно. Този монитор работи добре с вградени видео карти или вероятно VGA видео връзка. Им използване на DVI към VGA адаптер за 7900GS и 8800GT
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имате youtried друг адаптер?
|
|||
|
|||
|
Да имам. Аз съм мисля, че си на адаптери проблем, ако тя работи с CRT и 19 ", след като обувка горе
|
|
|
|||
|
|||
|
Това със сигурност звучи странно.
Тя трябва да бъде нещо, характерни за "Монитор" се .... Опитвал ли си различен TFT монитор? |
|
|
|||
|
|||
|
Опитах други монитори и те работник глоба. 15 "LCD Dell и 19" KDS. Да това е странно. Тя работи перфектно глоба с вградени видео.
|
|
|
|||
|
|||
|
От това, което ви описах, в резюме:
В 19 "не успява да работят по 2 различни кули В 19 "работи с бордова карта, но не на PCI-E Други TFT монитори работата по двете Други CRT монитори работата по двете Бих казал, че се стеснява надолу, за да "Монитор" себе си, или с половин час, смешно или има проблем, circuitrywise, който пречи на това излиза от режим на готовност, при стартиране. Може би това е грешка или може би смяна на борда карта изпраща силен сигнал или нещо такова, че тя се събужда, тя; е невъзможно да се каже. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Изглежда, че този проблем DVI's, вземи монитор, който поддържа DVI роден, предполагам.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|