![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci mám opravdu divný problém s mým LCD. Když jsem byl na palubě s použitím grafické karty fungovalo pokuty žádné problémy. Potom, když jsem nainstalovala 7900gs bych vidět naběhnout obrazovka pak xp logo obrazovce a po mém monitoru by do pohotovostního režimu. Snažil jsem se zavádením s crt pracuje dobře is 7900gs. Pak jsem si uvědomil, že pokud i boot s crt a teplé swap je s 19 na 19 by se v pohodě. Teď jsem se nedávno postavil nový comp a měl 8800gt nainstalován. S 19 "i cant i vidět boot obrazovku. Ale teď jsem si uvědomil, že pokud i boot počítač bez připojení do 19", počkejte, než systém Windows zatížení pak zapojte do 19 by to fungovat. Ale dělá to a teplé prohozením mám použít program na platnost mého rozlišení 1440x900. Může mi někdo říct co je špatně. Tento monitor funguje s palubní video nebo vga pravděpodobně připojení grafických karet. Im pomocí vga na dvi adaptér na 7900gs a 8800gt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už youtried jiný adaptér?
| |||
| |||
| Ano, mám. I dont think jeho adaptérů problém, pokud to funguje s CRT a 19 "po naběhnout |
|
| |||
| |||
| To jistě podivné zvuky. Je třeba něco svérázné na monitoru sám .... Zkoušeli jste různé TFT Monitor? |
|
| |||
| |||
| Zkoušel jsem jiné monitory a pracoval v pořádku. 15 "Dell LCD a 19" KDS. To je divný. Funguje dokonale jemné s palubní video. |
|
| |||
| |||
| Z toho, co jste popsal, v souhrnu: 19 "nedokáže pracovat na 2 různých Towers 19 "pracuje s On-rady karty, ale ne na PCI-E Ostatní TFT monitorů práce na obou Ostatní CRT monitorů práce na obou Řekl bych, že se zužuje směrem dolů na Monitor sám, a to buď s legrační půlhodinu nebo mají nějaký problém, circuitrywise, že přestane to přišlo v pohotovostním režimu, při startu počítače. Možná to má chyba nebo snad spínání On-rady karta vysílá silnější signál, nebo tak něco, že probudí to je, to nelze říci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to, že DVI je problém získat monitoru, který podporuje DVI nativně, předpokládám.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 6 | 13. Březen 2009 15:56 |
| Bude "Office 95" práce s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Aplikace | 4 | 23. února 2009 17:01 |
| Nelze dát "ENABLE" fungovat "na" v BIOSu ref CD / DVD. | ashmehta | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 17. června 2008 02:56 |
| Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". | aechain | Operační systémy Windows | 5 | 24. ledna 2008 15:45 |
| Acer 19 "širokoúhlý 99 liber ... | dmdougie | Graphics Cards & Monitory | 2 | 28. listopadu 2007 08:21 |
| Thread Nástroje | |
| |