μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

19 "widescreen LCD VGA

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Γενάρη 2008, 07:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Default 19 "widescreen LCD VGA

Γεια σας παιδιά έχω αυτό το πραγματικά πολύ παράξενο πρόβλημα με την lcd μου. Όταν ήμουν με μια κάρτα βίντεο επί του σκάφους, λειτούργησε πρόστιμο δεν προβλήματα. Στη συνέχεια, όταν θα εγκαταστήσει ένα 7900gs Θα δείτε την μπότα επάνω οθόνη τότε το xp οθόνη λογότυπο και μετά από αυτή την οθόνη μου θα πάει σε κατάσταση αναμονής. Δοκίμασα εκκίνηση γίνεται με μια CRT εργάστηκε πρόστιμο με την 7900gs. Τότε συνειδητοποίησα ότι αν εκκίνησης i με CRT και hot swap με το 19 η το 19 θα δουλεύουν μια χαρά. Τώρα θ χτίστηκε πρόσφατα μια νέα comp και είχε εγκατασταθεί 8800GT. Με τα 19 "λοξοτομώ δείτε ακόμη και την οθόνη εκκίνησης. Τώρα, όμως, επίσης να συνειδητοποιήσει ότι εάν εγώ μπότα επάνω ο υπολογιστής μου δεν συνδέσετε το 19", περιμένετε για τα παράθυρα για να φορτώσετε στη συνέχεια συνδέετε τις 19 που θα μπορούσε να λειτουργήσει. Αλλά με τον τρόπο αυτό και ζεστό swapping έχω να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα για την ισχύ 1440x900 ψήφισμα μου. Μπορεί κάποιος να μου πει whats λάθος. Αυτή η οθόνη λειτουργεί καλά με τα βίντεο στο αεροσκάφος ή πιθανώς VGA κάρτες βίντεο σύνδεση. Im χρησιμοποιώντας το VGA σε DVI προσαρμογέα για την 7900gs και την 8800GT
Old 21 Γενάρη 2008, 08:32
Ομάδα Δωρητών

Έχουν youtried άλλο adaptor;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 21 Γενάρη 2008, 08:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι έχω. Ι dont σκεφτείτε το πρόβλημα της προσαρμογείς αν λειτουργεί με CRT και το 19 "μετά την μπότα επάνω
Old 21 Γενάρη 2008, 08:54
Ομάδα Δωρητών

Αυτό σίγουρα ακούγεται περίεργο.
Πρέπει να είναι κάτι που προσιδιάζουν στην οθόνη η ίδια .... Έχετε δοκιμάσει μια διαφορετική TFT οθόνη;
Old 21 Γενάρη 2008, 09:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Προσπάθησα άλλες οθόνες και εργάζονταν πρόστιμο. 15 "Dell LCD και μία 19" KDS. Ναι, είναι παράξενο. Συνεργάζεται τέλεια με ωραία βίντεο επί του σκάφους.
Old 21η του Ιανουαρίου 2008, 11:33
Ομάδα Δωρητών

Από ό, τι έχετε περιγράφονται, συνοπτικά:

Οι 19 "αποτυγχάνει να εργαστεί για 2 διαφορετικά Towers
Οι 19 "δουλεύει με On-Board κάρτα, αλλά δεν την PCI-E
Άλλες εργασίες TFT οθόνες και στις δύο
Άλλες εργασίες CRT Οθόνες και στις δύο

Θα έλεγα ότι στενεύει κάτω στην οθόνη η ίδια, είτε με ένα αστείο μισή ώρα ή έχει κάποιο πρόβλημα, circuitrywise, ότι σταματά να βγαίνει από την κατάσταση αναμονής, κατά την εκκίνηση.
Ίσως να έχει μια στροφή σφάλμα ή ίσως την On-Board κάρτα στέλνει ένα ισχυρότερο σήμα ή κάτι, που θα ξυπνήσει, θα? S αδύνατο να πω.
Old 22 Ιανουαρίου 2008, 01:00
Ομάδα Δωρητών

Μοιάζει με το πρόβλημα της DVI της, πάρτε μια οθόνη που υποστηρίζει εγγενώς DVI, υποθέτω.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.