![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά έχω αυτό το πραγματικά πολύ παράξενο πρόβλημα με την lcd μου. Όταν ήμουν με μια κάρτα βίντεο επί του σκάφους, λειτούργησε πρόστιμο δεν προβλήματα. Στη συνέχεια, όταν θα εγκαταστήσει ένα 7900gs Θα δείτε την μπότα επάνω οθόνη τότε το xp οθόνη λογότυπο και μετά από αυτή την οθόνη μου θα πάει σε κατάσταση αναμονής. Δοκίμασα εκκίνηση γίνεται με μια CRT εργάστηκε πρόστιμο με την 7900gs. Τότε συνειδητοποίησα ότι αν εκκίνησης i με CRT και hot swap με το 19 η το 19 θα δουλεύουν μια χαρά. Τώρα θ χτίστηκε πρόσφατα μια νέα comp και είχε εγκατασταθεί 8800GT. Με τα 19 "λοξοτομώ δείτε ακόμη και την οθόνη εκκίνησης. Τώρα, όμως, επίσης να συνειδητοποιήσει ότι εάν εγώ μπότα επάνω ο υπολογιστής μου δεν συνδέσετε το 19", περιμένετε για τα παράθυρα για να φορτώσετε στη συνέχεια συνδέετε τις 19 που θα μπορούσε να λειτουργήσει. Αλλά με τον τρόπο αυτό και ζεστό swapping έχω να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα για την ισχύ 1440x900 ψήφισμα μου. Μπορεί κάποιος να μου πει whats λάθος. Αυτή η οθόνη λειτουργεί καλά με τα βίντεο στο αεροσκάφος ή πιθανώς VGA κάρτες βίντεο σύνδεση. Im χρησιμοποιώντας το VGA σε DVI προσαρμογέα για την 7900gs και την 8800GT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχουν youtried άλλο adaptor;
| |||
| |||
| Ναι έχω. Ι dont σκεφτείτε το πρόβλημα της προσαρμογείς αν λειτουργεί με CRT και το 19 "μετά την μπότα επάνω |
|
| |||
| |||
| Αυτό σίγουρα ακούγεται περίεργο. Πρέπει να είναι κάτι που προσιδιάζουν στην οθόνη η ίδια .... Έχετε δοκιμάσει μια διαφορετική TFT οθόνη; |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα άλλες οθόνες και εργάζονταν πρόστιμο. 15 "Dell LCD και μία 19" KDS. Ναι, είναι παράξενο. Συνεργάζεται τέλεια με ωραία βίντεο επί του σκάφους. |
|
| |||
| |||
| Από ό, τι έχετε περιγράφονται, συνοπτικά: Οι 19 "αποτυγχάνει να εργαστεί για 2 διαφορετικά Towers Οι 19 "δουλεύει με On-Board κάρτα, αλλά δεν την PCI-E Άλλες εργασίες TFT οθόνες και στις δύο Άλλες εργασίες CRT Οθόνες και στις δύο Θα έλεγα ότι στενεύει κάτω στην οθόνη η ίδια, είτε με ένα αστείο μισή ώρα ή έχει κάποιο πρόβλημα, circuitrywise, ότι σταματά να βγαίνει από την κατάσταση αναμονής, κατά την εκκίνηση. Ίσως να έχει μια στροφή σφάλμα ή ίσως την On-Board κάρτα στέλνει ένα ισχυρότερο σήμα ή κάτι, που θα ξυπνήσει, θα? S αδύνατο να πω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μοιάζει με το πρόβλημα της DVI της, πάρτε μια οθόνη που υποστηρίζει εγγενώς DVI, υποθέτω.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|