![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok már tényleg nagyon furcsa ez a probléma én lcd. Mikor használ egy fedélzeti videokártya mûködött bírság nem probléma. Akkor, amikor telepítette a 7900gs i látná az indító képernyő majd fel az XP logó képernyő és után, hogy a monitor nem megy be a készenléti állapot. Próbáltam indításkor crt dolgozott bírság a 7900gs. Aztán rájöttem, hogy ha a boot crt hot swap és azt a 19, a 19 lenne jó. Most a közelmúltban épült egy új, kötelező, és egy 8800gt telepítve. A 19 "-i vidám még a boot képernyőn. De most már azt is felismerték, hogy ha a számítógépet boot up nélkül bedugásával a 19", várjon a Windows betölteni majd dugó a 19 volna munkát. De ezt swapping és meleg van, hogy használja a programot a saját 1440x900 felbontásban. Ki tudja megmondani mi rossz. Ez a monitor működik jól fedélzeti video-vagy talán VGA videó kártya kapcsolatban. Im a VGA, DVI adapter, hogy a 7900gs és a 8800gt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy másik youtried adapter?
| |||
| |||
| Igen, van. I dont think annak az adapterek problémát, ha működik a CRT és a 19 "után boot up |
|
| |||
| |||
| Ez biztosan furcsán hangzik. Meg kell valami furcsa a monitor maga .... Ön próbálta más TFT monitor? |
|
| |||
| |||
| Próbáltam más monitorokon és működött jól. 15 "Dell LCD és a 19" kds. Persze ez fura. Ez tökéletesen működik jól fedélzeti videó. |
|
| |||
| |||
| Feladó mit ismertetett, összefoglaló: A 19 "nem működik a 2 különböző Towers A 19 "működik az On-Board-kártyát, de nem a PCI-E Egyéb TFT monitorok munkáját egyaránt Más CRT monitorok munkáját egyaránt Én azt mondanám, hogy szűkíti le a monitor maga, akár egy fél órát, humoros, vagy probléma, circuitrywise, hogy megáll, akkor jön ki a készenlét, ha indításkor. Lehet, hogy van egy kapcsoló hibája vagy talán az On-Board-kártya küld egy erősebb jel, vagy valami, hogy a tér ki, azt, lehetetlen megmondani. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy néz ki, mint a DVI a probléma, hogy a monitor DVI natívan támogatja, gondolom.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" | ashaiba | Általános fémáru Chat | 6 | 13. március 2009 15:56 |
| Will "Office 95" munka "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Applications | 4 | 23. február 2009 17:01 |
| Nem lehet "Enable" funkció a "BIOS ref CD / DVD. | ashmehta | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 17. június 2008 02:56 |
| Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". | aechain | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. január 2008 15:45 |
| Acer 19 "széles ... 99 £ | dmdougie | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 28. november 2007 08:21 |
| Téma eszközök | |
| |