![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys aš tai tikrai labai keistai problema su mano LCD. Kai buvau naudojant laive vaizdo plokštė veikė gerai jokių problemų. Tada, kai aš įrengtas 7900GS Norėčiau pamatyti ekranas tada XP ekrano logotipas ir po mano monitorius būtų pereiti į laukimo boot. Bandžiau Parsisiųsdami CRT dirbo gerai su 7900GS. Tada aš supratau, kad jeigu aš boot su CRT ir karšto jai 19 19 bus darbo baudą. Dabar aš neseniai pastatyta nauja comp ir turėjo 8800GT įdiegta. Su 19 "i cant see net Boot Screen. Bet dabar aš taip pat supratau, kad jei i boot mano kompiuteris iki be prijungiant 19", palaukti, kol Windows įkelti tada prijunkite 19 jis dirbtų. Bet tai padaryti ir karšto Swapping turiu naudoti programą jėgos mano 1440x900 rezoliucijos. Can anyone tell me whats wrong. Šis monitorius puikiai veikia su onboard video arba tikriausiai susiję VGA vaizdo plokštės. Im naudojant VGA į DVI adapterį ant 7900GS ir 8800GT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar youtried kitą adapteris?
| |||
| |||
| Taip, turiu. I dont think its adapterių problemą, jei ji dirba su CRT ir 19 "po boot up |
|
| |||
| |||
| Tai tikrai skamba keistai. Tai turi būti kažkas būdinga Monitorius pati .... Jūs bandė įvairias TFT Monitor? |
|
| |||
| |||
| Bandžiau kitų monitoriai ir jie dirbo puikiai. 15 "Dell LCD 19" KDS. Taip ji keista. Jis puikiai veikia gerai su onboard video. |
|
| |||
| |||
| Iš to, ką jūs aprašyta, santraukos: 19 "nesugeba dirbti 2 skirtingi bokštai 19 "veikia su borto kortelę, bet ne PCI-E Kiti TFT monitoriai dirbti tiek Kiti CRT Monitoriai dirbti tiek Sakyčiau, kad susiaurina jį iki Stebėti save, arba turintys Juokingi pusvalandį ar turintis problemą, circuitrywise, kurie sustoja ji išeina iš budėjimo būsenos, kai atsisiųsti. Galbūt tai yra perjungimo gedimas, o gal On-Board kortelė siunčia stipresnį signalą ar kažkas, kad wake it up, to, s neįmanoma pasakyti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atrodo, kad DVI yra problema, gauti monitoriaus, kuris palaiko DVI-gimtoji, manau.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Bus "Office 95" bendradarbiaus su "Windows XP"? | Raynhawk | Office Suites & Applications | 4 | 23 vasaris 2009 17:01 |
| Nepavyko įdėti "Enable" funkciją "įjungti" BIOS Nuoroda CD / DVD. | ashmehta | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | Birželis 17, 2008 02:56 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Acer 19 "widescreen ... £ 99 | dmdougie | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Lapkritis 28, 2007 08:21 |
| Temos įrankiai | |
| |