![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys Man ir tas patiešām ļoti dīvainas problēmas ar savu lcd. Kad man bija, izmantojot uz kuģa, video karte tā strādāja naudas problēmas. Tad, kad es instal 7900gs es gribētu redzēt boot ekrānu tam xp logo ekrāna un pēc tam manu monitoru varētu iedziļināties gaidīšanas režīmā. Es mēģināju booting ar crt strādāja soda ar 7900gs. Tad es sapratu, ka, ja es zābaku ar crt un Hot Swap to ar 19 19 darbosies labi. Tagad es nesen uzbūvēta jauna comp un bija 8800gt uzstādīta. Ar 19 "i cant pat redzēt boot screen. Bet tagad es arī sapratu, ka, ja es boot manu datoru pat bez tapām 19", pagaidiet, kamēr Windows iekraut tam iespraudiet 19 tas strādā. Bet, veicot šo darbību un karstā pārnešana i ir lietot programmu, lai liktu manu 1440x900 izšķirtspēju. Can anyone tell me whats wrong. Šī monitora works fine ar borta video vai varbūt VGA savienojums video kartes. Im, izmantojot VGA-DVI adapteri par 7900gs un 8800gt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai youtried citu adapteri?
| |||
| |||
| Jā esmu. I dont domāju, ka tā adapteri problēma, ja tas strādā ar crt un 19 "pēc boot up |
|
| |||
| |||
| Tas, protams, izklausās dīvaini. Tas ir kaut kas īpašs Monitor pati .... Vai esat mēģinājuši dažādas TFT Monitor? |
|
| |||
| |||
| Es mēģināju citi monitori un viņi strādāja labi. 15 "DELL LCD un 19" KDS. Jā tas ir dīvaini. Tas strādā lieliski soda ar borta video. |
|
| |||
| |||
| No tā, ko esat aprakstīts, kopsavilkumā: 19 "nespēj strādāt uz 2 dažādiem Towers 19 "strādā ar iebūvētu karti, bet nevis uz PCI-E Citi TFT monitori darbu, gan Citi CRT monitori darbu, gan Es teiktu, ka tas sašaurina to uz leju, lai monitors pats, vai nu ņemot funny pusstundā vai ar problēmu, circuitrywise, ka pārtrauc tā nāk no rezerves, kad booting. Varbūt tas ir maiņas vaina vai varbūt Borta karte sūta stiprāku signālu vai kaut ko, kas mostas to uz augšu, tā; s nav iespējams pateikt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izskatās, DVI ir problēma, saņemt pārrauga, kas atbalsta DVI natively, man domāt.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |