![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć chłopaki Mam tego naprawdę bardzo dziwny problem z moim LCD. Kiedy byłem na pokładzie przy użyciu karty graficznej to działało dobrze żadnych problemów. Potem, kiedy zainstalowano 7900gs Chciałbym zobaczyć rozruchu ekranie następnie XP ekran z logo i po tym mi monitor będzie przejść do trybu gotowości. Próbowałem ładowania z CRT pracował grzywny z 7900gs. Wtedy zdałem sobie sprawę, że jeśli ja uruchomić z crt i ciepłej swap ją z 19 do 19 będzie działać dobrze. Teraz niedawno wybudowany nowy komp i miał 8800gt zainstalowany. Z 19 "i cant nawet zobaczyć bootowania ekran. Ale teraz ja też sobie sprawę, że jeśli mój komputer i uruchomić bez kołków w 19", poczekaj na okna do obciążenia następnie podłącz w 19 to pracy. Ale przez ten i gorącej wymiany muszę użyć programu do rozdzielczości 1440x900 moje życie. Czy ktoś może mi powiedzieć whats wrong. Ten monitor działa w pokładowe wideo VGA lub prawdopodobnie połączenie kart graficznych. Im za pomocą adaptera DVI do VGA na 7900gs i 8800gt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy youtried innego adaptera?
| |||
| |||
| Tak, mam. I dont think jego kart problem, jeśli to działa z CRT i 19 "po rozruchu |
|
| |||
| |||
| To z pewnością brzmi dziwnie. To musi być coś swoistego do Monitora sobie .... Pan próbował różnych TFT Monitor? |
|
| |||
| |||
| Próbowałem innych monitorów i pracował dobrze. 15 "LCD Dell i 19" KDS. Tak to jest dziwne. To działa perfekcyjnie z pokładowych wideo. |
|
| |||
| |||
| Z tego co już opisano, w skrócie: W 19 "nie działa na 2 różne Towers W 19 "współpracuje z pokładowych karty, ale nie na PCI-E Inne TFT Monitory pracy w obu Inne Monitory CRT pracy w obu Chciałbym powiedzieć, że zawęża ją do samego monitora, albo o zabawny pół godziny lub mające problem, circuitrywise, że przestaje on coming out gotowości, przy ładowaniu. Być może ma to przełączanie winy lub może On-Board karta wysyła sygnał silniejszy lub coś, że budzi to, to; s niemożliwe do powiedzenia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wygląda na to, DVI tkwi problem, uzyskaj monitor DVI obsługuje natywnie, I suppose.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |