![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки сам овај стварно стварно чудан проблем са мојим ЛЦД. Кад сам био помоћу онбоард графичку картицу је фино радила без проблема. Онда када сам инсталирали 7900гс бих видети екран чизма сеттле онда ксп лого екрана и након тога ми на монитору ће ићи у стању приправности. ЈА суђен боотинг са ЦРТ фино радила са 7900гс. Тада сам схватила да ако ја боот са ЦРТ и врућа суап је са 19 на 19 ће радити добро. Сад сам недавно изграђена нова и имала је цомп 8800гт инсталиран. С 19 "ја лицемјерје раван видети боот екрану. Али сада сам схватио да ако ја чизма сеттле мој рачунар без укопчавање у 19", сачекајте да учита уиндоус онда прикључите у 19 да би рад. Али то и врућа трампљење имам за коришћење програма на снагу моју резолуцију 1440кс900. Може било ко рећи мене што је погрешно. Овај монитор утврде прекид са онбоард видео или вероватно ВГА порт видео картице. Им помоћу ВГА на ДВИ адаптера на 7900гс и 8800гт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ыоутриед други адаптер?
| |||
| |||
| Да имам. ЈА донт мислити на својим адаптер проблем ако се ради са ЦРТ и 19 "након чизма сеттле |
|
| |||
| |||
| То свакако звучи чудно. То мора бити нешто на особитој Монитор себи .... да ли сте покушали различите ТФТ Монитор? |
|
| |||
| |||
| ЈА суђен прати и друге су радили добро. 15 "Делл ЛЦД-а 19" КДС. Да је то чудно. То утврде савршено у реду са онбоард видеа. |
|
| |||
| |||
| Од оно што сам описао, у резимеу: На 19 "не раде на 2 различита торња Тхе 19 "ради са Он-Боард картицу, али не на ПЦИ-Е Остали ТФТ монитори раде на оба Остали ЦРТ монитори раде на оба Рекао бих да се сужава до Монитор сама, било смешно да пола сата или имате проблем, цирцуитрыуисе, да престане да долазите из стања приправности, када боотинг. Мозда има проспојни кривицом или можда он-гувернера картица шаље сигнал јачи или нешто, да уакес га, га, је немогуће рећи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изгледа као ДВИ је проблем, добили монитор који подржава ДВИ урођеник, ЈА мислити.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|