![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці я це дійсно дуже дивні проблеми з РК-дисплея. Коли я використовую вбудовану відео-карту він працював відмінно без проблем. Потім, коли я встановив 7900GS я хотів би бачити екран завантаження, то XP екран логотипу, і після цього буде мій монітор переходить в режим очікування. Я спробував завантаження з ЕПТ працювала відмінно з 7900GS. Тоді я зрозумів, що якщо я завантажився з ЕПТ, так і "гарячої" заміни його з 19 19 будуть працювати нормально. Тепер я нещодавно побудували нову композицію і мав 8800GT встановлена. З 19 "I Cant побачити навіть завантажувальний екран. Але тепер я зрозумів, що якщо я завантаження моєму комп'ютері без підключення 19", дочекайтеся завантаження Windows потім вставте в 19 це буде працювати. Але робити це і гаряча заміна, я повинен використовувати програму, щоб змусити мій дозвіл 1440x900. Може хто-небудь сказати мені Whats неправильно. Цей монітор прекрасно працює з відео бортових або, ймовірно, VGA карт підключення відео. Im допомогою VGA з адаптером DVI на 7900GS і 8800GT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have youtried інший адаптер?
| |||
| |||
| Та в мене є. Я думаю, Dont своїх адаптерів проблем, якщо він працює з ЕЛТ і 19 "після завантаження |
|
| |||
| |||
| Це, звичайно, звучить дивно. Це має бути щось особливе до монітора сама .... ви пробували різні TFT монітор? |
|
| |||
| |||
| Я спробував інші монітори, і вони працювали прекрасно. 15 "Dell LCD і 19" КДС. Так це дивно. Вона працює прекрасно з бортовим відео. |
|
| |||
| |||
| З того, що ти описав, в резюме: 19 "не працює на 2 різними вежами 19 "працює з бортовою карти, але не на PCI-E Інше Монітори роботу по обох ЕПТ-монітори інших робіт на обох Я хотів би сказати, що звужує його до самого монітора, або мають смішні півгодини або виникла проблема, circuitrywise, що зупиняє його виході з режиму очікування при завантаженні. Можливо, це перемикання провини або, може бути, бортову карту посилає сильний сигнал, або щось, що його не розбудить, воно, S неможливо сказати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, проблема DVI'S, отримати монітор, який підтримує DVI спочатку, я вважаю.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|