![]() |
|
| |||
| |||
| Από την άποψη και οι δύο προαναφερόμενες κάρτες από nvidia GeForce πρόκειται για περίπου την ίδια τιμή. Είμαι μόνο μία περιπλάνηση που θα είναι καλύτερα; Φυσικά, η 8500GT είναι το πρότυπο που προβλέπεται αλλά έχει διπλάσια μνήμη. Ή οποιαδήποτε καλύτερα χαρτιά γύρω από £ 50 που θα είναι καλύτερη από τη σημερινή 7600GS μου; Βασικό σύστημα spec της κάρτας θα πρέπει να χρησιμοποιείται για? PSU 550w Σοπράνο περίπτωση (αρκετά μεγάλη για σχεδόν κάθε GPU) PCI εκφράσω slot 3GB RAM 320GB HDD 17 "παρακολουθεί + 26" HDTV Ψάχνετε για γρήγορη replys, εφόσον είναι δυνατόν, Ψάχνω να αγοράσω μία όταν γυρίσω από την εργασία σε 9.00pm απόψε [έτσι συνηθίζει να είναι σε θέση να απαντήσει] Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VRAM δεν κατηγορία: 8600 είναι καλύτερη, αλλά ίσως να είναι σε θέση να βρουν μια 8600 GTS ή ίσως ακόμη και Radeon 3850 256MB στην τιμή πια. Αν το κάνετε, πηγαίνετε με ένα από αυτά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Μετά την εξέταση της μόλις το 3850 δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις δαπάνες που πολύ σε μία. Έχω δει τώρα 256MB ATI x1900GT μέσα μου προϋπολογισμό. Θα μπορούσε αυτό να είναι καλύτερη από την 8600GT; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| παρόλο που ουσιαστικά δεν είναι καλή κάρτα το 1900 είναι μια αρχαία κάρτα από σημερινής πρότυπα id προσωπικά o / c την κάρτα σας και να αποθηκεύσετε λίγο περισσότερα χρήματα και να πάρετε μια 9800 ή 8800 για αργότερα αλλά αν χρειαστεί να πάρετε μια κάρτα τώρα που παίζει dx10 παιχνίδια (αν έχετε vista) τότε id πάρετε την 8600gt αλλά αν εξακολουθούν να έχουν XP και θέλουν μια νέα κάρτα που μόνο η DX9 είναι περίπου £ 50 id πάει για την Nvidia 7800GTX 256MB DDR3, με την οποία θα πρέπει να μπορείτε να παίξετε φόβο ή με Stalker http://www.ebuyer.com/product/141163
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θα δεύτερο την πρόταση για να σώσουν τουλάχιστον ένα 3850. Θα μπορούσατε να πάρετε ένα x1900GT για πολύ φθηνή, είναι έχεις σχεδόν την ίδια απόδοση όπως η 8600GTS. Δεν θα περάσουν πάρα πολύ γι 'αυτό όμως, καλύτερα να αποθηκεύσετε μέχρι λίγο για το 3850 η οποία προσφέρει πολύ καλύτερες επιδόσεις.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |