![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vidio kako gore cards by nvidia geforce idući za otprilike istu cijenu. Ja sam tek u nedoumici koji će biti bolje? Naravno 8500GT je model prema dolje, ali je dva puta više memorije. Ili bilo koji bolji kartice oko 50 £ da bi bilo bolje od moje trenutne 7600GS? Osnovni sustav spec. kartica će se koristiti za; 550w PSU Sopran (Velika dovoljno ljepušan velik dio bilo kojeg GPU) PCI Express slot 3GB RAM-a 320GB HDD 17 "+ monitor 26" HDTV Tražite brzu replys ako je moguće kako sam Tražim za kupiti kad sam se vratio s rada u 9:00 vecceras [pa sam navika moći odgovoriti] Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VRAM svejedno: 8600 je bolji, ali ti svibanj moći pronaći 8600 GTS ili možda čak i Radeon 3850 256MB na toj cijeni više. Ako to učinite, idi s jednim od njih.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nakon pregleda u 3850-a sam se ne mogu opravdati trošenje toliko na jednom. Sad sam vidio jednog 256MB ATI x1900GT unutar moje proračuna. Bi li to biti bolje od 8600GT? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zapravo nema, iako je to dobra kartica u 1900 je drevni kartice po današnjim standardima id osobno o / c Vaše kartice i uštedite nešto novaca i dobiti 9800 ili 8800 kasnije ali ako imate da biste dobili karticu koja sada svira dx10 igre (ako imate vista) onda id dobiti 8600gt ali ako još uvijek imate xp i želite novu karticu koja radi samo dx9 je oko 50 £ id idi za Nvidia 7800GTX 256MB DDR3 s kojima bi trebao biti u mogućnosti da igraju strah ili lovac s http://www.ebuyer.com/product/141163
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Htjela drugi prijedlog za spremanje najmanje 3850. Moglo bi zgrabite jedan x1900GT za jeftini previše, to je gotovo isto kao i 8600GTS. Ne bih potrošiti previše jer ipak, bolje da ste se malo u 3850 koji nudi puno bolje performanse.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |