![]() |
|
| |||
| |||
| ראית את שניהם לעיל כרטיסים לפי Nvidia geforce הולך על בערך את אותו מחיר. אני רק טלטלה אשר אחד יהיה טוב יותר? כמובן 8500GT הוא מודל למטה אבל יש לו הרבה זיכרון פעמיים. או יותר טוב כרטיס בסביבות 50 £ זה יהיה יותר טוב 7600GS הנוכחית שלי? יסוד מערכת spec הכרטיס ישמש עבור; 550w PSU סופרן מקרה (גדול מספיק עבור כל די הרבה GPU) PCI Express משבצת 3GB זיכרון RAM 320GB HDD 17 "לפקח + 26" HDTV מחפש replys מהר ככל האפשר, אם אני מסתכל לקנות אחד כשאחזור מהעבודה בשעה 9:00 הלילה [אני כל כך רגיל להיות מסוגל לענות] תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VRAM לא משנה: 8600 יהיה טוב יותר, אך ייתכן שתוכל למצוא 8600 GTS או אולי אפילו RADEON 3850 256MB באותו מחיר יותר. אם כן, ללכת עם אחד כזה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| לאחר מביטים של 3850 אני פשוט לא יכול להצדיק את ההוצאה כך הרבה על אחד. עכשיו אני כבר ראיתי של ATI 256MB x1900GT במסגרת התקציב שלי. האם זה יהיה יותר טוב מאשר 8600GT? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למרות שזה בעצם לא הוא כרטיס טוב את 1900 היא עתיקה כרטיס לפי הסטנדרטים של היום מזהה אישית O / C הכרטיס שלך ולשמור קצת יותר כסף ולקבל 9800 או מאוחר יותר, ב 8800 אבל אם יש לך להשיג את הכרטיס עכשיו זה משחק dx10 משחקים (אם יש לך Vista) ואז לקבל את תעודת 8600gt אבל אם עדיין יש לך XP ו רוצה כרטיס חדש כי רק האם dx9 הוא בסביבות 50 £ מזהה ללכת על Nvidia 7800GTX 256MB DDR3 שבה אתה אמור לשחק עם פחד או stalker http://www.ebuyer.com/product/141163
|
| |||
| |||
| ציטוט:
הייתי השנייה את ההצעה כדי לחסוך לפחות 3850. אתה יכול לתפוס א x1900GT עבור זולים מדי, יש כמעט את אותו ביצועים כמו 8600GTS. אני לא מבלה יותר מדי בשביל זה אבל עדיף לשמור על קצת עבור 3850, אשר מציעה ביצועים טובים יותר בהרבה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |