![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Žiūrint tiek aukščiau korteles NVIDIA GeForce vyksta maždaug tą pačią kainą. I'm just wandering kurių vienas bus geriau?
Žinoma 8500GT yra modelis, nustatantis, bet jis turi dvigubai daugiau atminties. Arba bet geriau kortelių maždaug £ 50, kad būtų geriau, nei mano dabartines 7600GS? Pagrindiniai sistemos Spec kortelė bus naudojama; 550W PSU Sopranas atveju (pakankamai didelis ir gana daug bet GPU) PCI Express lizdas 3GB RAM 320GB HDD 17 "monitorius + 26" HDTV Looking for quick Replys, jei įmanoma, kaip aš ieškau pirkti viena, kai aš grįšiu iš darbo, prie 9:00 tonight [so I wont galės atsakyti] Ačiū
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
VRAM nesvarbu: 8600 yra geriau, bet galite rasti 8600 GTS ar net Radeon 3.850 256mb ta kaina anymore. Jei tai padarysite, eikite su vienu iš jų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Po Pažvelgus 3.850's aš tiesiog negali pateisinti išlaidų, kad daug viename. Aš dabar matyti ATI 256MB x1900GT per savo biudžetą.
Ar tai geriau nei 8600GT? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
esmės nėra, nors jis yra geras kortelė
1900 senovės kortelę šiandienos standartų ID asmeniškai O / C kortelę ir sutaupyti šiek tiek daugiau pinigų ir gauti 9.800 arba 8.800 ir vėliau bet jei jūs turite gauti kortelę, kad dabar vaidina DX10 žaidimų (jei turite Vista) tada ID gauti 8600GT o jei dar xp ir noriu naują kortelę, kuri veikia tik DX9 yra maždaug £ 50 ID eiti Nvidia 7800GTX 256MB DDR3, su kuria galėsite žaisti baimės ar STALKER su http://www.ebuyer.com/product/141163
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
![]() Mano sistema: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Norėčiau antrą pasiūlymą išsaugoti bent 3850. Galite patraukti pigaus x1900GT per daug, tai turiu beveik tokią pačią veiklą kaip 8600GTS. Nenorėčiau praleidžia per daug už jį, nors, geriau sutaupyti už 3.850 kuri suteikia daug geresnių rezultatų mažai.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
|