![]() |
|
| |||
| |||
| Skatoties gan virs kartes, NVIDIA GeForce iet par aptuveni vienāda cena. I'm just wandering kuriem viens būs labāk? Protams 8500GT ir modelis paredz, bet tas ir divreiz vairāk atmiņas. Vai kādu labāku cards ap £ 50, kas būtu labāks par manu pašreizējo 7600GS? Pamata sistēma spec karte tiks izmantota; 550W PSU Soprāns lietā (pietiekami lielas, lai diezgan daudz jebkurā GPU) PCI Express slots 3GB RAM 320GB HDD 17 "monitoru + 26" HDTV Looking for quick replys ja iespējams, kā es esmu, kas vēlas pirkt vienu, kad es atgriežos no darba, at 9:00 šovakar [tāpēc es paradis varētu atbildēt] Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VRAM nav nozīmes: 8600 ir labāka, bet jūs, iespējams, var atrast 8600 GTS vai varbūt pat Radeon 3.850 256mb par šo cenu vairs. Ja tu, aiziet ar vienu no tām.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Pēc meklē 3.850's es tikai nevar pamatot izdevumus, ka daudz uz vienu. Esmu tagad redzams ATI 256MB x1900GT laikā mans budžets. Vai tas ir labāk nekā 8600GT? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| būtībā nav, lai gan ir laba karte 1900 sena karti šodienas standartiem id personīgi o / c karti un ietaupīt mazliet vairāk naudas un iegūt 9.800 vai 8.800 vēlāk bet, ja jums ir, lai saņemtu karti, ka šobrīd spēlē DX10 spēles (ja Jums ir vista), tad id saņemt 8600GT bet, ja vēl ir xp un vēlas jaunu karti, kas tikai nav dx9 ir aptuveni 50 £ id iet par 7800GTX Nvidia 256MB DDR3, ar kurām jūs varat spēlēt bailes vai stalker ar http://www.ebuyer.com/product/141163
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Es otrais ierosinājums, lai saglabātu vismaz 3.850. Jūs varat paķert x1900GT pēc lēta arī, tas saņēma gandrīz tādu pašu darbību, kā 8600GTS. Es negribētu tērēt pārāk daudz tas gan, labāk sakrāt mazliet par 3.850, kas piedāvā daudz labāku sniegumu.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |