![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Spozorované ako vyššie kariet NVIDIA GeForce sa približne rovnakú cenu. I'm just putovania, ktorý z nich bude lepší? Samozrejme, že 8500GT je model, ale to bolo dvakrát toľko pamäte. Alebo lepšie karty okolo 50 libier, ktoré by boli lepšie ako moje súčasné 7600GS? Základný systém spec karty budú použité pre; 550W PSU Soprán prípade (dosť veľká pre prakticky akúkoľvek GPU) PCI Express slotu RAM 3GB. 320gb hdd 17 "monitor + 26" HDTV Hľadáte rýchlu replys ak je to možné, ako som sa na zakúpiť, keď sa vrátim z práce na 9.00pm dneska [takže som zvyknutý byť schopný odpovedať] Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VRAM nevadí: 8600 je lepší, ale môžete nájsť 8600 GTS alebo možno aj Radeon 3850 256megabajt za túto cenu ešte. Ak áno, choďte s jedným z nich.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Po pohľade na 3850 som to jednoducho nemôže ospravedlniť, že väčšina výdavkov na jedného. Som teraz videl jeden 256megabajt ATI x1900GT do môjho rozpočtu. By to byť lepšia ako 8600GT? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| v podstate žiadny, aj keď je to dobrá karta na 1900 je staré karty, ktoré dnešnej normy id osobne o / c vašu kartu a ušetriť trochu viac peňazí a získate 9800 alebo 8800 na neskôr ale ak ste sa dostanete kartu, ktorá teraz hrá dx10 hry (ak máte Vista), potom id dostať 8600gt ale ak ešte xp a chcem novú kartu, že len robí DX9 je okolo 50 libier id ísť za Nvidia 7800GTX 256megabajt DDR3, s ktorými by ste mali byť schopní hrať strach alebo stalker s http://www.ebuyer.com/product/141163
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Já bych druhý návrh zachrániť aspoň na 3850. Tie by mohli chytiť jeden x1900GT za príliš lacné, je to má takmer rovnaký výkon ako je 8600GTS. Já jsem nechtěl tráviť príliš veľa na to však lepšie ušetriť až trochu za 3850, ktorý ponúka oveľa lepší výkon.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |