![]() |
|
| |||
| |||
| NVIDIA GeForce göre bakıldığında her iki yukarıdaki kartları kabaca aynı fiyata gidiyor. Sadece hangisi daha iyi olacak göçebe mi? Tabii ki 8500GT model aşağı ama iki kez fazla bellek olarak vardır. Veya £ 50 olduğu mevcut 7600GS daha iyi olurdu etrafında daha iyi kartlar? Temel sistem özel kart için kullanılan olacak; 550w PSU Herhangi bir GPU oldukça fazla değer Soprano durumda (big enough) PCI Express yuvası 3GB RAM 320GB HDD 17 "monitör + 26" HDTV Ben ne zaman geri çalışmaları 9:00 bu akşam bir tane satın almak için arıyorum hızlı replys mümkünse Looking for [ben cevap şekilde alışkanlık] Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VRAM doesn't matter: 8600 daha iyi, ancak fiyat bir 8600 GTS veya belki de Radeon 3850 256MB bulabilirsiniz artık. Eğer bir tane birlikte yapmak.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bakarak sonra 3850 Sadece harcamaları bir çok haklı verebilirler. Şimdi ATI 256MB benim bütçe içinde x1900GT gördüm. Bu 8600GT daha iyi olmaz mı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| temelde yok ancak bu iyi bir kart ve 1900 bugünün standartlarına göre eski bir kart kişisel veya id / c kartı ve biraz daha tasarruf ve 9800 veya 8800 daha sonra almak Ancak şimdi dx10 oyunları oynuyor bir kart almak için (varsa) sonra elde 8600gt kimliği uzak manzara var ancak yine de XP ve sadece bir DX9 £ 50 kimliği etrafında Nvidia 7800GTX 256MB ile size korku veya STALKER oynamak gerekir DDR3 çıkmak yani yeni bir kart istiyorum http://www.ebuyer.com/product/141163
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben ikinci öneriyi en az 3850 için kaydetmek için olacak. Sen de, bu 8600GTS olarak neredeyse aynı performansı var bir ucuz için x1900GT yakala olabilir. Bunun için de, bir 3850 çok daha iyi performans sunar için küçük tasarruf için daha fazla harcama değildir.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |