![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám intel 915 deska s pci xpress slot, jsem v současné době 512 MB RAM a desce 900GMA grafické karty s 128MB sdílené s RAM. Myslel jsem, že modernizace, která je lepší? získání 1GB RAM nebo 256 MB Grafická karta Nvidia 7300GS. Cenový rozdíl mezi nimi inst hodně co dělat u naznačují. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opravdu záleží.
| |||
| |||
| Dobře jsem začal pracovat na projektu, který se používat některé grafiky a hraji hry jako normální zdroj CS a NFS etc. |
|
| |||
| |||
| Radila bych jít na grafickou kartu, na palubu-grafiky jsou kecy. : D V ideálním případě i když jak 512 MB RAM je trochu nízká pro hry v těchto dnech. |
|
| |||
| |||
| Ne zvyklý na zvýšení paměti přispěje ke zvýšení možností hraní her? PC nezdá se, že visí hodně v těchto dnech. |
|
| |||
| |||
| Není moc, když nemáte vlastní grafickou kartu. |
|
| |||
| |||
| bude také záviset na grafickou kartu, kterou jste zvolili. protože pokud je to aj konci grafickou kartu pak definitivně jeho nehodlají žádné okrajová nebo patrný rozdíl ve vaší výkonnosti. Když jste v Apps GPU náročné, takže možná bych řekl lo konce vyhrazené GPU poslouží vašemu účelu příliš. Jak se stále lépe, kdyby si buď upgradovat desku na jednu přijetí DDR2 berany, nebo jít aspoň střední segment grafických karet, ne-li high-end. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Pokud máte na mysli, aby nová grafická řešení s více než 256MB RAM 128MB aktuální řešení, pak Jo, bude to také zvýšit výkon o textury, AA atd. Ale když si uvědomíte, základní specifikace pro 7300GS to nebude ( abych byl upřímný), možnost hru na jakýkoliv slušný frame rate a detail nastavení, a to nad 1024x768 na všech současných DX9 hry. (s použitím 25fps jako benchmark). Tak jsem si nemyslím, že bude využívat extra 128megabajt nad 900gma. Jsem také za předpokladu, že váš 512MB RAM je na jedné tyči. To znamená, že vaše beran běží v jediném kanálu, což snižuje potenciál šířky pásma. Kdybych to byl já, byl bych kupovat další klacek 512mb (umožňuje dual-channel) a změnou karty 7600 série. Nevím, svůj rozpočet, ale radši bych, že jste utratili trochu víc a dostal výsledky, než jste chtěli dostat buď dřevo berana nebo 7300GS a nevidíte žádné zvýšení výkonu a končí pocit, jako byste zbytečně své peníze . Ale bez ohledu na cokoli jiného dělat získat extra ram, jako XP (opět za předpokladu, že je to vaše os) potřebuje minimálně 256MB provozovat sama, nevadí nic jiného, a ve stávající podobě grafické řešení s 128MB vašeho 512mb odchodu 384megabajt pro okna a her a nic jiného. Vezměte 256megabajt pro okna z rovnice a vy jste odešel s žalostný 128 MB paměti RAM. Zjednodušující pohled tam, ale je to přesné.
|
| |||
| |||
| Zcela správně, tak co je u naznačují, i když utrácejí více peněz a získáte lepší grafickou kartu pak způsobit cena differnce 1GB RAM a 512 ram isnt natolik, že bude ještě více matoucí? lepší RAM 512 nebo 1GB? nebo ještě lepší grafickou kartu.? si říct, i když model může postrádat poněkud více dolarů za dobrý výkon |
|
| |||
| |||
| Get obojí. Grafická karta je pro grafické věci a 512MB RAM pomůže hodně a je jen jako 20 liber navíc na horní straně grafické karty. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Získání nové grafické karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. prosince 2008 13:24 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. říjen 2008 08:44 |
| Pomoc s grafických karet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. prosince 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. listopadu 2007 16:31 |
| Thread Nástroje | |
| |