μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

1GB RAM Vs Graphics Card

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 31 Ιουλ. 2007, 10:22
Μέλος Ομάδα

Default 1GB RAM Vs Graphics Card

Έχω Intel 915 με PCI Xpress μητρική πλακέτα του διαθέσιμου χρόνου χρήσης, θα έχουν σήμερα 512 MB RAM και εποχούμενο 900GMA κάρτα γραφικών με 128MB μοιράζεται με την μνήμη RAM.

Σκεφτόμουν για την αναβάθμιση, το οποίο είναι καλύτερο;

ή να 1GB RAM 256MB κάρτα γραφικών Nvidia 7300Gs. Η διαφορά τιμής μεταξύ τους Inst πολύ αυτό που κάνουμε και τις προτάσεις.
Old 31 Ιουλ. 2007, 10:34
Διαχειριστής Ομάδα

Εξαρτάται πραγματικά.

Να σας κάνουμε εντατικές γραφικό υλικό, όπως παιχνίδια ή επεξεργασίας φωτογραφιών;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 31 Ιουλ. 2007, 10:37
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν έχω άρχισε να εργάζεται για ένα έργο το οποίο κάνει χρήση μερικές γραφικά και να παίξω παιχνίδια όπως το κανονικό CS πηγή και NFS κλπ.
Old 31 Ιουλ. 2007, 10:38
Διαχειριστής Ομάδα

Είχα θα παρέχει συμβουλές για την κάρτα γραφικών, τα ενσωματωμένα γραφικά είναι χάλια. : D

Ιδανικά, αν και οι δύο ως 512 MB RAM είναι λίγο χαμηλή για τα παιχνίδια αυτές τις ημέρες.
Old 31 Ιουλ. 2007, 10:41
Μέλος Ομάδα

Αλλά συνηθίζει η αύξηση μνήμης θα συμβάλει στην αύξηση των δυνατοτήτων παιγνίων;
τον υπολογιστή μου φαίνεται να "κολλάει" πολύ αυτές τις ημέρες.
Old 31 Ιουλ. 2007, 10:43
Διαχειριστής Ομάδα

Δεν έχει πολύ όταν δεν έχετε καλή κάρτα γραφικών.
Old 31 Ιουλ. 2007, 11:37
Μέλος Ομάδα

θα εξαρτηθεί από την κάρτα γραφικών σας επιλογή. γιατί αν είναι μια κάρτα γραφικών lo τέλος τότε σίγουρα δεν πρόκειται να τα δώσουν οριακή ή καμία αισθητή διαφορά στην απόδοση σου. Δεδομένου ότι είστε σε GPU εντατικές εφαρμογές έτσι ίσως θα ήθελα να πω τέλος lo αφιερωμένη GPU θα σας εξυπηρετήσει τον σκοπό. Πως ποτέ σε καλύτερη θέση εάν αναβάθμιση είτε τη μητρική πλακέτα με μια αποδοχή κριαριών DDR2 ή πηγαίνετε για ένα φάσμα atleast μέσα κάρτα γραφικών αν δεν υψηλό τέλος.
Old 31 Ιουλ. 2007, 12:42
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας its.sid View Post
Αλλά συνηθίζει η αύξηση μνήμης θα συμβάλει στην αύξηση των δυνατοτήτων παιγνίων;
τον υπολογιστή μου φαίνεται να "κολλάει" πολύ αυτές τις ημέρες.
Αν αναφέρεται σε αύξηση της μνήμης RAM για τη μητρική πλακέτα, τότε ναι, θα δείτε μια αύξηση στο βαθμό που θα έχει μεγαλύτερο εύρος ζώνης για να μετακινήσετε τα δεδομένα στην κάρτα γραφικών, αλλά εκεί που τελειώνει η λύση στα γραφικά αυτή την περίπτωση είναι μία ολοκληρωμένη λύση και ότι θα φόρηση οποιαδήποτε αύξηση των επιδόσεων κατά gaming.

Αν γίνεται αναφορά σε μια νέα λύση έχοντας γραφικών 256MB RAM 128MB της κατά την τρέχουσα λύση, τότε Ναι, επίσης, ότι θα αυξηθεί η απόδοσή του υφή, AA κλπ. Αλλά αν λάβουμε υπόψη και τον πυρήνα ενός spec 7300gs δεν θα ( για να είμαι ειλικρινής) σε θέση να το παιχνίδι σε κάθε αξιοπρεπή Ρυθμούς λεπτομέρεια ή ρυθμίσεις πέρα και πάνω από 1024x768 σε οποιαδήποτε τρέχουσα dx9 παιχνίδι. (25fps χρησιμοποιώντας ως σημείο αναφοράς). Οπότε δεν πιστεύω ότι θα κάνουν χρήση του επιπλέον 128MB πέρα και πάνω από το 900gma.

Είμαι, επίσης, την παραδοχή σας 512MB RAM είναι σχετικά με ένα ενιαίο ραβδί. Αυτό σημαίνει σας RAM είναι το μόνο κανάλι λειτουργίας, η μείωση του δυναμικού εύρους ζώνης.

Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα να αγοράζουν επιπλέον 512MB stick (επιτρέποντας διπλής κανάλι) και την αλλαγή της κάρτας σε μια σειρά 7600.

Δεν γνωρίζω τον προϋπολογισμό σας, αλλά μπορείτε να θέσω ως αναλωμένου ότι λίγο περισσότερο και πήρε την απόδοση από ό, τι θέλατε να είτε ένα ραβδί μνήμης RAM ή την 7300gs και δεν βλέπουμε καμία απόδοση κερδών και καταλήγουν όπως το αίσθημα που προτίθεστε σπατάλη των χρημάτων σας .

Αλλά ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο κάνουν λάβετε επιπλέον μνήμης RAM, όπως XP (και πάλι, με την υπόθεση αυτή είναι το os), πρέπει τουλάχιστον 256MB να τρέχει μόνη της, δεν πειράζει τίποτα άλλο και, ως έχει τώρα σας γραφικά λύση λαμβάνοντας 128MB σας 512MB αφήνοντας 384MB για τα παράθυρα και τα παιχνίδια και τίποτα άλλο. Πάρτε τα 256MB για τα παράθυρα από την εξίσωση και έχετε μείνει με τιποτένιος 128MB μνήμης RAM. Απλοϊκά άποψη υπάρχει, αλλά είναι ακριβή.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 1, Αυγούστου 2007, 09:26
Μέλος Ομάδα

Ακριβώς, ναι, τι κάνουν και δείχνουν αν ξοδεύουν περισσότερα χρήματα και να έχετε μια καλύτερη κάρτα γραφικών, τότε αυτή η αιτία της τιμής differnce σε 1GB RAM και 512 ram isn't βαθμό μάλιστα που θα είναι ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση;

καλύτερα ή 1GB RAM 512;

ή ακόμα καλύτερα κάρτα γραφικών.;; κάνουμε ένα μοντέλο πείτε αν μπορώ κάπως πιο ανταλλακτικά δολάρια για τις καλές επιδόσεις
Old 1, Αυγούστου 2007, 09:30
Διαχειριστής Ομάδα

Πάρε και τα δύο.

Η κάρτα γραφικών είναι απαραίτητη για γραφικά πράγματα και 512MB μνήμης RAM θα βοηθήσει πολύ και είναι μόνο £ 20 επιπλέον όπως στην κορυφή της κάρτας γραφικών.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Κάρτες Γραφικών & Monitors 9 5 Αυγ 2009 08:44
Getting νέα κάρτα γραφικών. Coolyxxx Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 7 Δεκ 2008 13:24
Κάρτα γραφικών jimbo84 Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 29 Οκτ 2008 08:44
Βοήθεια με κάρτα γραφικών ..... CrazyAce Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 10 Δεκ. 2007 00:33
RIP κάρτα γραφικών pete21 Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 11 Νοε 2007 16:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.