![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Intel 915 matičnu ploču s PCI Xpress prorez, ja trenutno imaju 512 MB RAM i 900GMA onboard grafička kartica sa 128MB dijeli sa ovan. Sam misli na nadogradnju, što je bolje? dobivanje 1GB RAM-a ili 256MB NVIDIA 7300Gs Grafička kartica. Razlika u cijeni između njih Inst mnogo što činiti u predlažemo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovisi stvarno.
| |||
| |||
| Pa sam počeo raditi na projektu koji se koriste neke grafike i ja normalno igrati igre kao što su CS izvor i NFS-a itd.. |
|
| |||
| |||
| Ja bih savjetovati ide za grafičku karticu, on-board grafika je sranje. : D Idealno bi bilo oboje iako je 512 MB RAM-a je malo nisko za igre ovih dana. |
|
| |||
| |||
| Ali, navika povećanje memorije će doprinijeti povećanju u gaming sposobnostima? moj PC Čini se objesiti puno ovih dana. |
|
| |||
| |||
| Nije puno ako nemate odgovarajuću grafičku karticu. |
|
| |||
| |||
| će također ovisi o grafičkoj kartici ste izboru. jer ako je to kraj evo grafička kartica onda je definitivno neće dati bilo marginalnim ili primjetna razlika u svoje performanse. Budući da su u GPU intenzivne aplikacije pa možda bih reći evo kraj posvećen GPU će poslužiti svrsi previše. Kako sve bolje i ako bilo dogradnja tvoj matična ploča na jedan prihvaćanje DDR2 ovnova ili ići na atleast mid range grafičke kartice, ako ne i povisok kraj. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Ako ste se odnosi na nove grafike rješenje ima 256MB RAM preko 128 trenutno rješenje, onda yup, koja će također povećati učinkovitost za teksture, AA i sl. Ali, kad uzmete u obzir temeljne spec. od 7300gs da neće ( biti iskren) u mogućnosti to igra na bilo koji pristojan frame rate ili detalj postavke preko i iznad 1024x768 na bilo koji trenutni dx9 igre. (25fps koriste kao benchmark). Na taj način JA dont 'misliti Internet htijenje iskoristiti dodatni 128mb preko i iznad 900gma. Ja sam također pretpostavljajući svoje 512MB RAM je na jednom štap. To znači da vaš ovan se izvodi u jednom kanalu, smanjujući propusnost potencijal. Ako je meni, ja bih se kupuju dalje 512mb stick (omogućava dual-channel) i mijenja kartice do 7.600 serije. Ne znam svoj proračun, ali bih radije da ste potrošili malo više i dobio performanse ste htjeli nego uzimajući ni štapom od ovna ili 7300gs i ne vidim bilo kakve performanse dobici i kraj gore osjećaj kao da želite izgubiti svoj novac . No, bez obzira na bilo što drugo ne dobijete dodatni ovna, kao XP (opet, uz pretpostavku da je ovo tvoj OS) treba najmanje 256 MB da se mali, nije važno ništa drugo i kako to sada stoji vaš grafika rješenje je uzimanje 128mb svoje 512MB ostavljajući 384mb za prozore i igre i sve ostalo. Uzmi 256mb za prozore iz jednadžbe i vi ste ostavio s mizernih 128 MB RAM-a. Simplistic pogled tamo, ali je točna.
|
| |||
| |||
| Sasvim pravo, na taj način što činiti u predlažemo da ja troše više novca i dobiti bolju grafičku karticu, onda je ovo uzrok cijena differnce u 1GB RAM i 512 ovna isn't mnogo, tako da će biti još više zbunjujuće? bolji ram 512 ili 1gb? ili još bolje grafičke kartice.? Nemojte reći model i da ja mogu slobodno nešto više svote novca za dobre performanse |
|
| |||
| |||
| Get oba. Grafička kartica je potrebno za grafiku stvari i 512MB RAM-a pomoći će i puno je samo kao £ 20 extra na vrhu grafičke kartice. |