kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

1GB RAM Vs Grafikus kártya

Reply

Téma eszközök
Old Július 31 2007, 10:22
Csoport tagja

Default 1GB RAM Vs Grafikus kártya

Én intel 915 alaplap PCI Xpress nyílás, azt jelenleg 512 MB RAM és fedélzeti 900GMA grafikus kártya 128 MB megosztott a ram.

Azon gondolkodtam, korszerűsítése, amely a jobb?

Egyre 256MB vagy 1GB RAM Nvidia 7300Gs grafikus kártya. Az ár különbség közöttük sok Inst mit u javasoljuk.
Old Július 31 2007, 10:34
Administrator Group

Depends igazán.

Do you do igényes grafikai cucc, mint a játékok vagy fénykép editing?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Július 31 2007, 10:37
Csoport tagja

Hát már elkezdődött a munka a projekt, hogy nem használja néhány grafika és játszom, mint a normál játékok CS source és NFS stb.
Old Július 31 2007, 10:38
Administrator Group

Azt tanácsolom megy a grafikus kártya, fedélzeti grafikák szar. : D

Ideális mind bár a 512 MB RAM van egy kicsi alacsony játékok ezekben a napokban.
Old Július 31 2007, 10:41
Csoport tagja

De szokás növekedése memória hozzájárul, hogy növelje képességeit a játékokhoz?
a PC úgy tűnik, hogy lefagy sok ezekben a napokban.
Old Július 31 2007, 10:43
Administrator Group

Nem sokat, ha nem a megfelelő grafikus kártyát.
Old Július 31 2007, 11:37
Csoport tagja

is függ a grafikus kártya van választotta. mert ha ez egy lo grafikus kártyát, akkor annak nem feltétlenül megy, hogy a marginális vagy semmilyen észrevehető különbség teljesítményét. Mivel maga a GPU intenzív apps talán azt mondanám, hogy a lo végén dedikált GPU fogja szolgálni a célra is. Hogy mindig jobb, ha te vagy Frissítse alaplap egy elfogadó DDR2 kosoktól vagy menjen a atleast középkategóriás grafikus kártya, ha nem egy jó vége.
Old Július 31 2007, 12:42
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by its.sid View Post
De szokás növekedése memória hozzájárul, hogy növelje képességeit a játékokhoz?
a PC úgy tűnik, hogy lefagy sok ezekben a napokban.
Ha hivatkozva növekedését RAM az alaplapon, akkor igen, akkor növekedését, mivel akkor még nagyobb sávszélesség, hogy az adatokat a grafikus kártya, de ez, ha véget ér, mint a grafikus megoldás Ez esetben egy integrált megoldás, és hogy a szűk emelkedése teljesítőképességet gaming.

Ha arra utaló új grafikus megoldást, amelyek 256MB RAM az 128MB a jelenlegi megoldás, akkor yup, ez szintén növeli a teljesítményt textúrák, AA, stb De ha Ön szerint a központi spec a 7300gs akkor nem ( hogy Frank) tudja, hogy a játék minden tisztességes frame árfolyamok vagy részletesebb beállítások feletti 1024x768 minden jelenlegi dx9 játék. (a 25fps mint viszonyítási alap). Szóval nem hiszem, hogy kihasználják az extra 128MB feletti a 900gma.

Én is, feltételezve, hogy a 512MB RAM van egy bot. Ez azt jelenti, a ram fut egyetlen csatorna, csökkenti a potenciális sávszélesség.

Ha ez nekem, én lennék a felvásárlást további 512MB Stick (lehetővé teszi a dual-channel) és a változó a kártya a 7600 sorozat.

Nem tudom, a költségvetés, hanem inkább neked, hogy kicsit többet költött, és megvan a teljesítmény, mint amit akartál kapok egy bottal vagy a RAM vagy a 7300gs és nem látok semmilyen teljesítmény nyereség és végül az érzés, mint you'd kárba a pénzed .

De függetlenül attól, hogy semmi mást nem kap extra ram, mint XP (megint, feltételezve, hogy ez a te os) kell egy minimum 256MB futtatni magát, mindegy, és semmi mást, mint most áll a grafikus megoldás a 128MB meg 512MB elhagyó 384mb A Windows és a játék és semmi más. Vegye ki a 256MB a Windows ki az egyenlet és te balra egy vacak 128MB RAM. Leegyszerűsítő véleménye, de nem pontos.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Augusztus 1 2007, 09:26
Csoport tagja

Nagyon helyes, hogy mit és azt sugallják, ha több pénzt költenek, és jobb grafikus kártyát, akkor ez okozhatja az ár differnce az 1GB RAM és 512 ram isnt sokat, hogy lesz még zavaró?

jobb 512 vagy 1GB RAM?

vagy még jobb grafikus kártya.?? nem mondja meg a modellt tudok tartalék valamivel dolcsi a jó teljesítmény
Old Augusztus 1 2007, 09:30
Administrator Group

Get egyaránt.

A grafikus kártya elengedhetetlen a grafikus cuccok és 512MB RAM segít sokat, és csak mint £ 20 extra felül a grafikus kártya.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Grafikus kártyák és monitorok 9 5. augusztus 2009 08:44
Ismerkedés az új grafikus kártya. Coolyxxx Grafikus kártyák és monitorok 4 7. december 2008 13:24
Grafikus kártya jimbo84 Grafikus kártyák és monitorok 4 29. október 2008 08:44
Segítség a Grafikus kártya ..... CrazyAce Grafikus kártyák és monitorok 1 10. december 2007 00:33
RIP grafikus kártya pete21 Grafikus kártyák és monitorok 3 11. november 2007 16:31
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.