![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én intel 915 alaplap PCI Xpress nyílás, azt jelenleg 512 MB RAM és fedélzeti 900GMA grafikus kártya 128 MB megosztott a ram. Azon gondolkodtam, korszerűsítése, amely a jobb? Egyre 256MB vagy 1GB RAM Nvidia 7300Gs grafikus kártya. Az ár különbség közöttük sok Inst mit u javasoljuk. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Depends igazán.
| |||
| |||
| Hát már elkezdődött a munka a projekt, hogy nem használja néhány grafika és játszom, mint a normál játékok CS source és NFS stb. |
|
| |||
| |||
| Azt tanácsolom megy a grafikus kártya, fedélzeti grafikák szar. : D Ideális mind bár a 512 MB RAM van egy kicsi alacsony játékok ezekben a napokban. |
|
| |||
| |||
| De szokás növekedése memória hozzájárul, hogy növelje képességeit a játékokhoz? a PC úgy tűnik, hogy lefagy sok ezekben a napokban. |
|
| |||
| |||
| Nem sokat, ha nem a megfelelő grafikus kártyát. |
|
| |||
| |||
| is függ a grafikus kártya van választotta. mert ha ez egy lo grafikus kártyát, akkor annak nem feltétlenül megy, hogy a marginális vagy semmilyen észrevehető különbség teljesítményét. Mivel maga a GPU intenzív apps talán azt mondanám, hogy a lo végén dedikált GPU fogja szolgálni a célra is. Hogy mindig jobb, ha te vagy Frissítse alaplap egy elfogadó DDR2 kosoktól vagy menjen a atleast középkategóriás grafikus kártya, ha nem egy jó vége. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ha arra utaló új grafikus megoldást, amelyek 256MB RAM az 128MB a jelenlegi megoldás, akkor yup, ez szintén növeli a teljesítményt textúrák, AA, stb De ha Ön szerint a központi spec a 7300gs akkor nem ( hogy Frank) tudja, hogy a játék minden tisztességes frame árfolyamok vagy részletesebb beállítások feletti 1024x768 minden jelenlegi dx9 játék. (a 25fps mint viszonyítási alap). Szóval nem hiszem, hogy kihasználják az extra 128MB feletti a 900gma. Én is, feltételezve, hogy a 512MB RAM van egy bot. Ez azt jelenti, a ram fut egyetlen csatorna, csökkenti a potenciális sávszélesség. Ha ez nekem, én lennék a felvásárlást további 512MB Stick (lehetővé teszi a dual-channel) és a változó a kártya a 7600 sorozat. Nem tudom, a költségvetés, hanem inkább neked, hogy kicsit többet költött, és megvan a teljesítmény, mint amit akartál kapok egy bottal vagy a RAM vagy a 7300gs és nem látok semmilyen teljesítmény nyereség és végül az érzés, mint you'd kárba a pénzed . De függetlenül attól, hogy semmi mást nem kap extra ram, mint XP (megint, feltételezve, hogy ez a te os) kell egy minimum 256MB futtatni magát, mindegy, és semmi mást, mint most áll a grafikus megoldás a 128MB meg 512MB elhagyó 384mb A Windows és a játék és semmi más. Vegye ki a 256MB a Windows ki az egyenlet és te balra egy vacak 128MB RAM. Leegyszerűsítő véleménye, de nem pontos.
|
| |||
| |||
| Nagyon helyes, hogy mit és azt sugallják, ha több pénzt költenek, és jobb grafikus kártyát, akkor ez okozhatja az ár differnce az 1GB RAM és 512 ram isnt sokat, hogy lesz még zavaró? jobb 512 vagy 1GB RAM? vagy még jobb grafikus kártya.?? nem mondja meg a modellt tudok tartalék valamivel dolcsi a jó teljesítmény |
|
| |||
| |||
| Get egyaránt. A grafikus kártya elengedhetetlen a grafikus cuccok és 512MB RAM segít sokat, és csak mint £ 20 extra felül a grafikus kártya. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Ismerkedés az új grafikus kártya. | Coolyxxx | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 7. december 2008 13:24 |
| Grafikus kártya | jimbo84 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Segítség a Grafikus kártya ..... | CrazyAce | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. december 2007 00:33 |
| RIP grafikus kártya | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 11. november 2007 16:31 |
| Téma eszközök | |
| |