![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי אינטל 915 עם לוח האם חריץ PCI xpress, אני כרגע יש 512 MB RAM ו onboard 900GMA כרטיס המסך עם 128MB משותפת עם רם. חשבתי לשדרג, שהוא טוב יותר? מקבל 1GB ראם או 256MB Nvidia 7300Gs כרטיס המסך. ההפרש בין המחיר Inst להם הרבה מה להציע U. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תלוי מאוד.
| |||
| |||
| ובכן יש לי החל לעבוד על פרויקט שעושה שימוש קצת גרפיקה ואני משחק בדרך כלל במשחקים כמו CS מקור NFS וכו '. |
|
| |||
| |||
| אני מעוניינת לייעץ הולך על כרטיס המסך, ב-Board גרפיקה הם חלאות. : D באופן אידיאלי אף הן כ 512 מגה בייט של זיכרון RAM הוא קצת נמוך עבור משחקים בימים אלה. |
|
| |||
| |||
| אבל הרגל הגידול לזכרו יתרום להגדלה ב יכולות משחק? האם המחשב שלי נראה להיתקע הרבה בימים אלה. |
|
| |||
| |||
| לא הרבה, כאשר אין לך כרטיס המסך תקינים. |
|
| |||
| |||
| יהיו תלויים גם את כרטיס המסך אתה בוחר. כי אם זה הוא ראה סוף כרטיס המסך שלו אז בהחלט לא הולך לתת כל שולי או מורגש הבדל הביצועים שלך. מאחר שאתה לתוך GPU אינטנסיבית Apps אז אולי אני רוצה להגיד הנה סוף ייעודי GPU ישמש גם את המטרה. איך אי פעם אם אתה עשיר יותר או לשדרג את לוח האם כדי לקבל אחד או ללכת DDR2 rams עבור atleast אמצע טווח כרטיס המסך אם לא גבוה סוף. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
אם אתה מתכוון ל פתרון גרפי חדש בעל 256MB ראם מעל 128MB של הפתרון הנוכחי שלך, אז Yup, זה יהיה גם לשפר את הביצועים עבור textures, AA וכו ', אבל כאשר רואים את הליבה spec של 7300gs זה לא ( להיות גלוי) מסוגלים משחק בכל מסגרת הגון חליפין או הגדרות פרט מעבר 1024x768 על כל המשחק הנוכחי dx9. (25fps באמצעות כ benchmark). אז אני לא חושב שזה יהיה לנצל את תוספת 128MB מעבר 900gma. אני גם בהנחה שלך 512MB Ram היא אחת על מקל. פירוש הדבר הוא רם את הפועלים ערוץ אחד, לצמצם את רוחב הפס פוטנציאליים. אם היה לי את זה, אני רוצה להיות לקנות עוד 512MB מקל (כפול המאפשר ערוצים) ושינוי הזהות של סדרה 7600. אני לא יודע את התקציב שלך, אבל אני מעדיף את זה ביליתי קצת יותר וקיבלתי את הביצועים שאתה רוצה לקבל יותר או מקל של RAM או 7300gs ולא רואים כל הרווחים ואת הביצועים עד הסוף הרגשה כאילו אתה מעוניין בזבזת את הכסף שלך . אבל לא משנה שום דבר אחר לעשות לקבל תוספת רם, כמו XP (שוב, בהנחה זו היא מערכת ההפעלה שלך) הצרכים של 256MB לפחות כדי להפעיל את עצמו, לא משנה שום דבר אחר או כפי שהוא עומד כעת את הפתרון הגרפי של 128MB הוא לוקח את 512MB עוזב 384mb עבור Windows ו-משחקים וכל דבר אחר. קח את 256MB עבור Windows של המשוואה, ואתה נותר עלוב עם 128MB זיכרון RAM. Simplistic להציג שם, אך זה מדויק.
|
| |||
| |||
| די בסדר, אז מה אם אני U ממליצים להשקיע יותר כסף ולקבל כרטיס המסך יותר טוב אז זה לגרום differnce מחיר ב 1GB ראם ו 512 ראם isn't הרבה כדי שיהיה עוד יותר מבלבל? עדיף 512 או 1GB ראם? או אפילו טוב יותר כרטיס המסך.?? לעשות לספר מודל חילוף למרות שאני יכול קצת יותר דולרים עבור ביצועים טובים |
|
| |||
| |||
| קבל את שניהם. כרטיס המסך הוא חובה עבור גרפיקה דברים ו 512MB זיכרון RAM יעזור הרבה והוא רק כמו £ 20 אקסטרה על העליון של כרטיס המסך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| איך כרטיס מסך חדש. | Coolyxxx | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 7 דצמבר 2008 13:24 |
| כרטיס מסך | jimbo84 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 29 אוקטובר 2008 08:44 |
| עזרה עם כרטיס מסך ..... | CrazyAce | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -10 דצמבר 2007 00:33 |
| RIP כרטיס המסך | pete21 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 11th נובמבר 2007 16:31 |
| שרשרת כלים | |
| |