![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Intel 915 plokštė su PCI-Xpress lizdą, aš šiuo metu turi 512 MB RAM ir borto 900GMA grafikos plokštę su 128MB dalijasi su avinu. Aš galvojau apie atnaujinimą, kuris yra geresnis? Getting 1GB RAM 256MB Nvidia 7300GS grafikos plokštę. Kainų skirtumas tarp jų Inst daug ką ir pasiūlyti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Priklauso tikrai.
| |||
| |||
| Na aš pradėjau dirbti su projektu, kuris nesinaudotų kai grafika ir aš žaisti žaidimus normalus kaip CS Source ir NFS ir tt. |
|
| |||
| |||
| Norėčiau patarti Going for graphics card, laive grafika yra šūdas. : D Geriausia jei abu su 512 MB RAM yra mažai mažai žaidimų šių dienų. |
|
| |||
| |||
| Bet įprotis atminties padidinimas padės padidinti žaidimo galimybes? Mano PC atrodo pakabinti daug šių dienų. |
|
| |||
| |||
| Ne per daug, kai Jūs neturite tinkamo grafikos plokštę. |
|
| |||
| |||
| taip pat priklauso nuo grafikos plokštę renkatės. nes jei jis yra štai pabaigoje grafikos plokštę tada tikrai jo neketinu duoti nedidelį ar pastebimas skirtumas našumą. Kadangi jūs į GPU intensyvus Apps taip gal Norėčiau pasakyti štai pabaigoje skirta GPU taps tavo tikslu taip pat. Kaip dar geriau, jei jūs arba atnaujinti savo pagrindinės plokštės su viena priimantis DDR2 avinų ar eiti atleast vidutinės klasės grafikos plokštę, jei ne aukščiausios klasės. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Jei turite galvoje, kad nauja grafika sprendimą atsižvelgdamas 256MB RAM daugiau apie savo dabartinį sprendimą 128mb, tada Yup, kad taip pat padidins našumą, textures, AA ir tt Tačiau kai, jūsų nuomone, pagrindinė ir spec 7300GS tai bus ne ( būti atviram) gali žaidimą bet padorus kadravimo arba išsamiau parametrai viršijant 1024x768 dėl bet kokios dabartinės DX9 žaidimą. (naudojant 25fps kaip standartas). Ir aš nemanau, kad pasinaudos papildoma 128mb viršijant 900gma. Aš taip pat, kad Jūsų 512MB RAM yra viena Stick. Tai reiškia, kad RAM veikia vienas kanalas, sumažinant galimo pralaidumo. Jei jis buvo, aš būčiau pirkti dar 512MB Stick (leidžiant dvejopo kanalu) ir keičiant kortelę 7.600 serija. Aš nežinau savo biudžeto, tačiau aš, o jūs išleidote, kad šiek tiek daugiau ir gavo rezultatus jūs nei norėjo gauti tiek RAM ar 7300GS, ir nėra jokių našumą ir baigiant bloga, kaip jūs, klijuoti reikia švaistomi pinigai . Tačiau nepaisant nieko daugiau daryti, gauna papildomų RAM, nes XP "(vėlgi tariant, kad tai jūsų OS) turi apie 256mb minimalus skaičiuoti pati, tai niekada nieko kito, ir kaip ji yra dabar, grafikos tirpalas ima 128MB iš jūsų 512mb paliekant 384mb Windows ir lošimų ir nieko daugiau. Imtis 256MB for Windows iš lygtis ir jums paliko su varganas 128MB RAM. Supaprastintas vaizdas ten, bet jis teisingas.
|
| |||
| |||
| Visiškai teisingai, tai ką ir pasiūlyti, jei aš išleisti daugiau pinigų ir gauti geresnės grafikos plokštę, tada šios priežasties kainos differnce į 1GB RAM 512 RAM forget daug, kad bus dar daugiau painioja? geriau RAM 512 arba 1gb? ar net geresnis grafikos plokštę.? tai pasakykite modelis, nors galiu atsarginių Bucks šiek tiek daugiau už gerą darbą |
|
| |||
| |||
| Gauti abu. Video korta turi grafikus, medžiagos ir 512MB RAM padės partijai ir yra tik kaip £ 20 extra ant grafikos plokštę. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Gauti naują grafikos plokštę. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 7 gruodis 2008 13:24 |
| Graphics Card | jimbo84 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 29 spalis 2008 08:44 |
| Pagalba Graphics Card ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 10 gruodis 2007 00:33 |
| PTL video | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 11, 2007 16:31 |
| Temos įrankiai | |
| |