![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir intel 915 mātesplati ar PCI Xpress slotu, man šobrīd ir 512 MB RAM un borta 900GMA grafikas karte ar 128MB kopīgi ar ram. Es domāju par modernizāciju, kas ir labāk? panākt, 1GB ram un 256mb Nvidia 7300Gs Graphics card. Cenu atšķirība starp tām inst daudz what do u iesaku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atkarīgs tiešām.
| |||
| |||
| Nu man ir uzsākts darbs pie projekta, kas paredz izmantot dažas grafikas un es spēlēt normālās spēles, piemēram, CS avots un NFS utt. |
|
| |||
| |||
| Es gribētu ieteikt iet uz grafikas karti, on-board grafikas ir crap. : D Ideāli abi taču, kā 512 MB RAM ir maz zems spēļu šajās dienās. |
|
| |||
| |||
| Bet paradis pieaugums atmiņā palīdzēs palielināt spēļu iespējas? datoru šķiet pakārt daudz šajās dienās. |
|
| |||
| |||
| Nav daudz, ja jums nav pienācīga grafikas karte. |
|
| |||
| |||
| būs arī atkarīgs no grafikas karti izvēlas. jo, ja tas ir lo beigas grafikas karti tad noteikti tā nav gatavojas sniegt jebkādu mazsvarīga vai ievērojamas atšķirības savu sniegumu. Tā kā jūs stājas GPU intensīvās apps tāpēc varbūt es teiktu lo beigas veltīta GPU būs jūsu vajadzībām too. Kā arvien labāk, ja jūs vai nu uzlabot savu mātesplati ar vienu pieņemt DDR2 auniem, vai iet atleast vidējā segmenta grafisko karti, ja nav augstākās klases. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Ja jūs, kas attiecas uz jaunu grafikas šķīdumā ir 256mb ram pa 128 jūsu pašreizējo risinājumu, tad Yup, ka palielinās arī sniegumu textures, AA utt Bet, ja jūs uzskatāt, kodols spec par 7300gs tas nav ( lai atklātu) var spēli jebkurā pienācīgas kvalitātes rāmis likmes vai sīki uzstādījumi virs 1024x768 jebkuriem kārtējiem dx9 spēle. (izmantojot 25fps kā kritērijs). Tāpēc es nedomāju, ka varēs izmantot papildu 128mb virs 900gma. Es esmu arī pieņemot, ka jūsu 512mb ram ir par vienu spieķi. Tas nozīmē, ka jūsu ram darbojas ar vienu kanālu, samazinot potenciālo joslas platumu. Ja tas man, es lūdzu var iegādāties vēl 512mb stick (kas ļauj dual-channel) un izmainot karti 7.600 sēriju. Es nezinu, savu budžetu, bet es vēlētos jums iztērēti, ka nedaudz vairāk un ieguva sniegumu tu gribēji nekā iegūt vai nu stick RAM vai 7300gs, un neredzat savas darbības ieguvumus un beidzot jūtas kā jūs vēlaties izšķērdēta nauda . Bet neatkarīgi no tā kaut ko citu darīt iegūt papildus RAM, jo XP (atkal, pieņemot, ka šī ir jūsu os) ir vismaz 256MB palaist sevi, nekad prātā kaut kas cits, un kāds tas ir tagad jūsu grafikas risinājumu, ņemot 128mb jūsu 512mb atstājot 384mb logiem un totalizatora un kaut kas cits. Lietojiet Windows 256mb no vienādojumu un tu esi palicis finnains 128MB RAM. Vienkāršots viedokli tur, bet tā ir precīza.
|
| |||
| |||
| Diezgan labi, lai to do u ieteikt, ja man tērēt vairāk naudas un iegūt labāku grafikas karti, tas izraisa cenu differnce ar 1GB ram un 512 ram isn't lielā mērā, ka būs vēl neskaidrības? labāk ram 512 vai 1gb? vai pat labāku grafikas karti.? do pateikt modeli, lai gan es nevaru rezerves nedaudz dolārus par labu darbu |
|
| |||
| |||
| Iegūt abus. Grafikas karte ir jābūt grafisku stuff un 512MB RAM palīdzēs daudz un tas ir tikai kā £ 20 papildu papildus grafikas kartes. |
![]() |
|
| Bookmarks |