![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am 915 placa de baza Intel cu slot PCI Xpress, am în prezent de 512 MB RAM şi la bord 900GMA placă grafică cu partajate cu 128MB RAM. Mă gândeam de modernizare, care este mai bine? Obtinerea de 1GB sau 256MB RAM Nvidia 7300Gs placă grafică. Diferenţa de preţ între ele Inst de mult ceea ce faci u sugerează. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Depinde de fapt.
| |||
| |||
| Ei i-au început să lucreze la un proiect care face utilizarea unor grafice şi am juca jocuri normal ca CS sursă şi NFS etc. |
|
| |||
| |||
| Aş recomanda întâmplă pentru placă grafică, pe placa de grafica sunt prostii. : D În mod ideal, deşi atât ca de 512 MB de RAM este un pic mai jos pentru jocuri aceste zile. |
|
| |||
| |||
| Dar obiceiul de creştere în memorie va contribui la creşterea capacităţilor de jocuri? PC-ul meu nu pare să stea foarte mult in aceste zile. |
|
| |||
| |||
| Nu prea mult, atunci când nu aveţi o placă grafică. |
|
| |||
| |||
| De asemenea, va depinde de grafica carte pe care îl alege. pentru că în cazul în care acesta este un lo sfârşitul placă grafică, atunci cu siguranta sa nu va da nici un marginal sau observa o diferenţă în performanţa dumneavoastră. Din moment ce sunt în GPU intensiv apps deci poate Aş spune o lo sfârşitul dedicat GPU va servi dvs. scop prea. Cum tot mai bine dacă ai face upgrade de placa de bază, fie de a accepta o DDR2 berbeci sau du-te pentru o gamă atleast mijlocul placă grafică, dacă nu un scop înalt. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Dacă sunteţi referindu-se la o nouă soluţie grafică având peste 256 MB RAM de 128MB de curent soluţie, apoi Yup, care va creşte, de asemenea, performanţa de texturi, AA etc Dar, atunci când ia în considerare specificaţiile de bază a unui 7300gs acesta nu va ( pentru a fi sinceri) putea să joc în orice cadru decent de tarife sau detaliu setările peste 1024x768 cu privire la orice curent dx9 joc. (25fps, folosind ca punct de reper). Deci nu cred că-l va face uz de extra 128MB peste 900gma. Sunt de asemenea, asumându-vă 512MB RAM este pe un singur stick. Aceasta înseamnă că dumneavoastră RAM se execută în singur canal, reducând potenţialul de lăţime de bandă. În cazul în care acesta a fost de mine, mi-ar fi să cumpere o nouă 512MB Stick (permiţând dual-channel) şi schimbarea de carte la o serie 7600. Nu ştiu de bugetul dvs., dar am dori mai degrabă ca ai petrecut ceva mai mult şi a luat de performanţă ai vrut mult de achiziţie, fie un stick de RAM sau 7300gs, şi nu văd nici o performanţă câştiguri şi care se încheie până senzaţie ca aţi irosit banii tai . Dar, indiferent de orice altceva te face extra RAM, ca XP (din nou, presupunând că acesta este os) are nevoie de un minim de 256 MB pentru a rula în sine, nu contează nimic altceva şi ca atare vă acum grafică soluţie este să luaţi 128MB de 512MB lăsând 384mb pentru Windows şi de jocuri, şi nimic altceva. Ia 256MB pentru Windows din ecuaţie şi sunteţi plecat, cu o valoare de 128 MB de RAM. Simplist vedea acolo, dar este corectă.
|
| |||
| |||
| E drept, asa ca ceea ce faci u sugereze dacă i cheltui mai mulţi bani şi să obţină o mai bună placă grafică, atunci acest lucru face ca preţul differnce din 1GB RAM şi 512 RAM isnt de mult, astfel încât va fi chiar mai confuz? mai bine 512 sau 1 GB RAM? sau chiar mai bine placă grafică.?? Spune-ti faci un model chiar dacă i se poate ceva mai mult de rezervă de dolari pentru o bună performanţă |
|
| |||
| |||
| Treci pe ambele. Grafica este un card de grafică trebuie să lucruri şi 512MB RAM va ajuta foarte mult şi este numai ca extra £ 20 în partea de sus a placă grafică. |