menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

1GB RAM Vs Grafické karty

Reply

Thread Tools
Old 31. júla 2007, 10:22
Člen Skupina

Default 1GB RAM Vs Grafické karty

Mám základnú dosku Intel 915 s PCI Xpress slot, som v súčasnej dobe má 512 MB RAM a na palube 900GMA grafická karta s 128 megabajt zdieľané s RAM.

Přemýšlel jsem o modernizáciu, ktorá je lepšia?

Prípravné 1GB RAM alebo 256megabajt Nvidia 7300GS grafické karty. Cenový rozdiel medzi nimi inst moc čo robiť u naznačujú.
Old 31. júla 2007, 10:34
Administrátor Skupina

Naozaj záleží.

Děláš grafické intenzívnej veci ako hry alebo editáciu fotografií?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 31. júla 2007, 10:37
Člen Skupina

Tak som začal pracovať na projekte, ktorý sa používať niektoré grafiky a hrať hry, ako normálne SK source a NFS etc.
Old 31. júla 2007, 10:38
Administrátor Skupina

Vzal by som poradit, ide o grafickou kartou, on-palube grafiky sú kecy. : D

Ideálně oba keď ako 512 MB RAM je trochu málo pre hry v týchto dňoch.
Old 31. júla 2007, 10:41
Člen Skupina

Ale zvyknutý na zvýšenie pamäti prispeje k zvýšeniu herné schopnosti?
môj PC sa zdá visieť veľa týchto dní.
Old 31. júla 2007, 10:43
Administrátor Skupina

Moc nie, keď nemáte správne grafické karty.
Old 31. júla 2007, 11:37
Člen Skupina

bude závisieť aj na grafickú kartu ste zvolili. pretože ak je to aj konci grafickú kartu potom určite jeho nebude žiaden okraj alebo znateľný rozdiel vo vašej výkonnosti. Vzhľadom k tomu, že ste do GPU intenzívnej apps tak možná bych řekl lo konca špecializované GPU bude slúžiť vaša účely príliš. Ako stále lepšie, ak si buď upgradovať dosku s jedným prijatie DDR2 skopci alebo ísť na atleast polovici rozmedzí grafickú kartu, pokiaľ nejde o high-end.
Old 31. júla 2007, 12:42
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal its.sid View Post
Ale zvyknutý na zvýšenie pamäti prispeje k zvýšeniu herné schopnosti?
môj PC sa zdá visieť veľa týchto dní.
Ak ste odkazujúce na zvýšenie ram na platňu, potom áno, zobrazí zvýšenie, ak budete mať väčšiu šírku pásma presunúť dáta do grafickej karty, ale to je miesto, kde končí ako grafické riešenia tomto prípade je integrované riešenie, a že sa prekážkou prípadné zvýšenie výkonu pri hraní hier.

Ak ste s odkazom na nové grafické riešenie s 256MB RAM za 128megabajt vášho súčasného riešenia, potom áno, to bude aj zvýšenie výkonu pre textúry, AA atď Ale keď si myslíte, že základné parametre z 7300GS nebude ( byť úprimný) schopní hru na akýkoľvek slušný snímka sadzby alebo detailné nastavenie nad 1024x768 na akékoľvek súčasné DX9 hry. (pomocou 25fps ako meradlo). Takže si nemyslím, že ich bude využívať pre extra 128megabajt nad 900gma.

Som tiež prevzatie vášho 512mb ram je na jednu palicu. To znamená, že vaša RAM beží v jednom kanáli, čo znižuje potenciál šírky pásma.

Keby to bol já, já bych se nákup ďalších 512 megabajtov palicu (umožňujúci dvojaký-kanál) a zmenou na karte do 7600 série.

Nepoznám váš rozpočet, ale já bych radšej, že ste strávil trochu viac a dostal výkon, ako si chcel dostať buď drevo barana alebo 7300GS a nevidíte žiadne zisky výkonnosti a končí až pocit, ako by ste promrhá svoje peniaze .

Ale bez ohľadu na čokoľvek iného robiť získať extra ram, ako XP (opäť za predpokladu, je to vaša os) potrebuje minimálne 256MB plynúť sama, to je niečo iné a ako je teraz vaše grafické riešenia je prijatím 128megabajt svojho 512mb odchode 384megabajt okien a hranie, a nič iného. Vezmite 256megabajt pre okná z rovnice a ste Vľavo s mrzácký 128megabajt RAM. Zjednodušujúce pohľad, ale je to presné.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 1. augusta 2007, 09:26
Člen Skupina

Docela jo, tak čo robiť, ak u naznačujú aj minúť viac peňazí a získať lepšiu grafickú kartu potom toto spôsobí, že cena differnce s 1 GB RAM a 512 ram isnt tak ďaleko, že bude ešte viac mätúce?

lepšie ram 512 alebo 1GB?

alebo dokonca aj lepšie grafické karty.? sa povedať, aj keď model môže náhradných trochu dolárov za dobrý výkon
Old 1. augusta 2007, 09:30
Administrátor Skupina

Získať obidve.

Táto grafická karta je pre grafické veci a 512 MB RAM pomôže veľa rád a je len 20 libier navyše na hornej strane grafickej karty.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.