![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Интел 915 матичне плоче са слот ПЦИ Кспресс, ја тренутно имате 512 МБ РАМ меморије и онбоард 900ГМА графичке картице са 128МБ делити са овна. Сам мислио унапређења, који је бољи? узимајући 1ГБ РАМ-а или 256МБ НВИДИА 7300Гс графику картицу. Разлике у цени између њих Инст много што у предлажемо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи стварно.
| |||
| |||
| Па сам почео да ради на пројекту који не користите неке графике и играти игре попут нормалне ЦС извор и нфс етц. |
|
| |||
| |||
| Хтео саветовати одлазак за графичке картице, на пансион графика су срање. : Д У идеалном случају обе иако је 512 МБ РАМ-а је мало ниско за игре ових дана. |
|
| |||
| |||
| Али навика је повећање меморије ће допринети повећању играчкој способности? мој ПЦ не изгледа да виси на пуно ових дана. |
|
| |||
| |||
| Нот муцх када немају одговарајуће графичке картице. |
|
| |||
| |||
| ће такође зависити о графичком картицом ви изаберете. јер ако је то крај ево графичком картицом онда дефинитивно не иде за својим дати маргиналних или примјетна разлика у ефикасности. Будући да се у интензивној ГПУ аппс па можда бих рећи ево једног краја посвећен ГПУ ће послужити сврси превише. Како све боље ако ни надоградити ваше матичне плоче на једну аццептинг ДДР2 овнова или ићи на атлеаст мид ранге графичке картице, ако није високи крај. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Ако сте се односи на нову графику решење 256МБ РАМ-а има преко 128МБ ваше садашње решење, онда Ыуп, то ће такође повећати ефикасност текстуре, АА, итд Али кад посматрамо језгра спец од 7300гс неће ( бити искрен) могућности да игра у сваком пристојан фраме ратес или детаљ подешавања преко и изнад 1024кс768 на било који тренутни дкс9 игре. (користи као мјерни 25фпс). На тај начин ЈА донт 'мислити то воља искористити додатни преко 128МБ и изнад 900гма. Им 'исто тако претпостављив ваше 512МБ РАМ-а је на један штап. То значи да Ваша овна ради у једној канал, смањује потенцијал бандуитх. Ако је мени, ја бих се купују даљих стицк 512МБ (дозвољава двојно канала) и мијењање картица у 7600 серији. Не знам буџет, али бих радије да вам је провео нешто више и добио успешност хтела од вас добије било дрво овна или 7300гс и не видим било коју успешност добити и окончавајући се осећај као да бих истрошен ваш новац . Али, без обзира на било шта друго учинити добити додатни овна као КСП (опет, уз претпоставку да је ово Ваша ОС) треба минимално 256МБ покренути себе, ништа друго није важно и како да је сада ваш штандовима графика решење је узимање 128МБ Ваше 512МБ остављајући 384мб за прозоре и играчкој и ништа друго. Узми 256МБ за Уиндоус из једначина и твој 'леви са сићушан 128МБ РАМ-а. Једноставна поглед постоји, али је тачна.
|
| |||
| |||
| Сасвим десно, па шта ако сам у предлажемо потрошити више новаца и добили боље графичке картице тада овај узрок диффернце у цену 1ГБ РАМ меморије и 512 РАМ-а није пуно, тако да ће бити још више збуњујуће? боље 512 или 1ГБ РАМ-а? или још боље графичке картице.? направити модел ипак рећи да могу слободно нешто крупна сачма за добре перформансе |
|
| |||
| |||
| Гет обоје. Графичком картицом је потребно испунити за графику и 512МБ РАМ-а помоћи ће и пуно је само као £ 20 екстра на врху графичке картице. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Набавка нове графичке картице. | Цоолыкскскс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 7 децембар 2008 13:24 |
| Графичка картица | јимбо84 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 29 октобар 2008 08:44 |
| Помоћ са Графичка картица ..... | ЦразыАце | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10 децембар 2007 00:33 |
| РИП графичком картицом | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11 новембар 2007 16:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |