![]() |
|
| |||
| |||
| PCI Xpress yuvası ile var Intel 915 anakart, ben şu anda 512 MB RAM ve Teknede 128MB RAM paylaşılan ile 900GMA grafik kartına sahip. Ben yükseltme ve, daha iyi olduğunu düşünüyordum? 1GB RAM veya 256MB Nvidia 7300Gs Grafik kartı var. Ikisi arasında fiyat farkı kadar Ne Inst öneririz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerçekten bağlı.
| |||
| |||
| Evet, bazı grafik kullanımı ve ben CS kaynak ve NFS vs gibi normal bir oyun oynarken bir proje üzerinde çalışmaya başladı. |
|
| |||
| |||
| Bu grafik kartı için gidiyorum, tavsiye ediyorum-board grafik kitap bulunmaktadır. : D İdeal olarak hem de 512 MB RAM oyunlar için biraz düşük olduğu bu günlerde. |
|
| |||
| |||
| Ama oyun yetenekleri artış katkıda bulunacak hafızasına artış alışkanlık? bu bu gün bir çok beklemek gibi benim bilgisayar. |
|
| |||
| |||
| Çok fazla bir zaman uygun bir grafik kartı yok. |
|
| |||
| |||
| Ayrıca tercih ediyor grafik kartı üzerine bağlıdır. Çünkü eğer bir işte son grafik kartı sonra kesinlikle kendi performansınızı herhangi bir marjinal ya da fark fark vermek için gitmiyorum. Yine de GPU yoğun uygulama halinde belki de bir bak sonunda GPU da sizin amaca hizmet edecek özel söylüyorlar ediyorum bulunmaktadır. Ne kadar daha iyi bir ya bir DDR2 koç kabul veya atleast orta menzil grafik kartı için değilse yüksek sonuna gitmek için anakart yükseltin. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Eğer yeni bir grafik çözümü olan 256MB RAM ve 128MB geçerli çözüm üzerinde tavsiye ettiğiniz, sonra evet, bu da Ama dokular, AA vb performansını arttıracaktır zaman temel özelliklerini göz önünde bir 7300gs olur değil ( ) Oyun mümkün iyi bir çerçeve oranlarını veya üzerinde detay ayarları ve üzeri 1024x768 herhangi bir geçerli DX9 oyun açık olması gereklidir. (bir kriter olarak) 25fps kullanarak. Ben de üzerine ilave 128MB faydalanmak ve 900gma yukarıdaki sanmıyorum. Ben de 512MB RAM varsayarak yaşıyorum tek bir çubuk üzerinde. Bu, bellek anlamı tek kanalda, potansiyel bant genişliğini azaltmaya çalışıyor. Eğer, bir daha ayrılmamak 512MB satın duyarım bendim () çift kanal sağlayan ve 7600 serisi için kartın değiştirilmesi. Ben bütçenizi bilmiyorum ama ben çok daha fazla ve para boşa ediyorum ya koç veya 7300gs ve performans artışları göremiyorum ve senin gibi hissediyorum kadar biten bir sopa almak istedim daha performansını mı biraz geçirdim ediyorum . Olarak artık grafik çözümü 128MB için 512MB 384mb gitmeyi alıyor standları Ama ne olursa olsun başka bir şey ek RAM almak, XP gibi (yine bu işletim sistemi olduğunu varsayarak) kendisini çalıştırmak için 256MB en az ihtiyacı var, ve başka bir şey düşünce asla pencereler ve oyun ve başka bir şey için. Girme 256MB Windows için denklem dışında ve you're bir kızamıklı RAM 128MB ile ayrıldı. Basit görünümü var, ancak doğru's.
|
| |||
| |||
| Çok doğru, bu yüzden Ne Eğer daha fazla para harcamak ve daha sonra bu neden 1GB RAM ve 512 RAM isnt kadar böyle bir fiyat differnce daha kafa karıştırıcı olacak daha iyi bir grafik kartı almak önerir mi? daha iyi RAM 512 veya 1GB? hatta daha iyi bir grafik kartı.? ama ben iyi performans için biraz daha dolar yedek bir modeli söylemek yapmak |
|
| |||
| |||
| Her iki alın. Grafik kartı için grafikler ve 512MB RAM çok yardımcı olacak ve sadece 20 YTL gibi grafik kartı üzerine ilave edilmektedir. |