менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

1GB RAM Відеокарта Vs

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 липня 2007, 10:22
Член групи

Default 1GB RAM Відеокарта Vs

У мене материнська плата Intel 915 зі слотом PCI Xpress, я в даний час мають 512 Мб ОЗУ і бортових 900GMA відеокарти з 128 Мб спільно з ОЗУ.

Я думав про модернізацію, що краще?

Початок 1GB RAM і 256MB NVIDIA 7300GS відеокарти. Різниця в ціні між ними Inst багато What Do U запропонувати.
Old 31 липня 2007, 10:34
Адміністратор групи

Залежить насправді.

Чи займаєтеся ви графічні речі, як ігри або редагування фотографій?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 31 липня 2007, 10:37
Член групи

Ну я почав працювати над проектом, який використовується при деяких графічних і я граю нормальної гри, як CS Source і NFS, тощо.
Old 31 липня 2007, 10:38
Адміністратор групи

Я б порадив збираємося для відеокарти, бортовий графіки лайно. : D

В ідеалі обидва хоча, як 512 Мб оперативної пам'яті трохи низько для гри в ці дні.
Old 31 липня 2007, 10:41
Член групи

Але звичай збільшення пам'яті сприятиме збільшенню можливостей у грі?
мій комп'ютер здається повісити багато що в ці дні.
Old 31 липня 2007, 10:43
Адміністратор групи

Не так багато, якщо не мають належного відеокарти.
Old 31 липня 2007, 11:37
Член групи

також буде залежати від графічної карти ви вибираєте. тому що якщо це ось графічних карти, то безумовно його не збираюся давати будь-які маргінальних або помітна різниця в продуктивності. Оскільки ви в ГПУ інтенсивних програм Тому, можливо, я б сказав, ось виділені GPU буде служити вашої мети теж. Яким все краще, якщо ви або оновити плати одного прийнятті DDR2 баранів або перейдіть на карті Atleast середині діапазону графіка, якщо не High End.
Old 31 липня 2007, 12:42
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав its.sid View Post
Але звичай збільшення пам'яті сприятиме збільшенню можливостей у грі?
мій комп'ютер здається повісити багато що в ці дні.
Якщо ви маєте на увазі збільшення оперативної пам'яті на материнській платі, то так, ви побачите збільшення, оскільки ви будете мати більш високу пропускну здатність для переміщення даних в графічної карти, але ось де вона закінчується, як графічні рішення в Цей випадок є комплексне рішення, і що буде вузьким будь-яке збільшення продуктивності при грі.

Якщо ви маєте на увазі нове графічне рішення з 256MB RAM по 128 МБ поточні рішення, то Yup, що також підвищить продуктивність для текстур, А. А. і т.д. Але, якщо поглянути на основні специфікації від 7300GS вона не буде ( Відверто кажучи), здатних до гри у будь-який гідну зміну кадрів або деталізації над настройками 1024x768 і вище за будь-якими поточними DX9 гра. (25fps використанні як еталон). Тому я не думаю, що буде використовувати додаткові 128 Мб понад 900gma.

Я також передбачається, що ваш 512MB RAM знаходиться на одній палиці. Це значить, ваша пам'ять працює в одному каналі, зменшення потенційної пропускної здатності.

Якщо б це було, я б закупівля ще 512mb Stick (дозволяє двоканальний) і зміна карти 7600 серії.

Я не знаю, ваш бюджет, але я краще ви витратили, що трохи більше і отримав продуктивність, ніж ви хотіли отримати як палиця ОЗУ або 7300GS і не бачачи ніяких підвищити продуктивність і в остаточному підсумку почуття, як ви даремно витратили гроші .

Але незалежно від нічого робити отримати додаткову RAM, як XP (знову ж таки, мається на увазі це ваша ОС) необхідно мінімум 256 МБ для запуску самого, не кажучи нічого, і в його нинішньому вигляді графічного рішення приймаються 128МБ ваш 512mb залишивши 384MB для вікон і ігри і багато іншого. Візьміть 256mb для вікон з рівняння, і ви залишилися мізерні, 128 МБ ОЗУ. Спрощений погляд, але це точно.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 1 серпня 2007, 09:26
Член групи

Абсолютно правильно, а що робити, якщо у Я пропоную витрачати більше грошей і отримати кращу графічну карту то це причина цін differnce в 1GB оперативної пам'яті і 512 RAM хіба багато так, що буде ще більше збиває з пантелику?

краще ОЗУ 512 або 1 Гб?

або навіть краще відеокарти.? Скажіть модель, хоча я можу запасні кілька доларів більше за хорошу роботу
Old 1 серпня 2007, 09:30
Адміністратор групи

Отримати інше.

Відеокарта є обов'язковим для графічного матеріалу і 512 Мбайт оперативної пам'яті може дуже допомогти, і лише як додатковий £ 20 у верхній частині відеокарти.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 anaconda1991 Графічні карти & Монітори 9 5 серпня 2009 08:44
Початок нової графічної карти. Coolyxxx Графічні карти & Монітори 4 7 грудня 2008 13:24
Відеокарта jimbo84 Графічні карти & Монітори 4 29 жовтня 2008 08:44
Допомога з відеокартою ..... CrazyAce Графічні карти & Монітори 1 10 грудня 2007 00:33
RIP відеокарта pete21 Графічні карти & Монітори 3 11 листопада 2007 16:31
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.