![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hledáte ke koupi nové TFT, větší a lepší parametry než mé současné 19 "Hanns-G. Já jsem doufal, že se dostane 22 "TFT, a nový samsung oblázková rozmezí chytí mé oko, vypadají gooooorgeous ![]() ![]() Kolem 200 liber ~, 2MS, 1000:1, DVI, 1680x1050 @ 75hrz. Zjistil jsem, že tyto tři, a pokud někdo, kdo má rozsáhlé znalosti o monitorech by chtěl odevzdat své stanovisko neváhejte, protože potřebuju trochu poradit, aby se rozhodl: Samsung SM226BW stěna-namontovatelný, poměr 3000:1, 2MS odpovědi, ale ne tak honosné hledáte jako ostatní dvě. Samsung SM2232BW Naprosto ohromující vzhled, poměr 3000:1, 2MS odpověď, ale ... žádné špatné body lol Samsung SM2032MW HDTV, vypadá nejlépe z nízké, ale pouze poměr 1000:1 a pouze 20 ". By se kontrastní poměr a velikost být dobrým kompromisem pro ohromující vzhled a schopnost HDTV?
|
| |||
| |||
| Tak jsem dostal 226bw. Je to úžasné obrazovky, mohu zcela doporučit, ale nikdy jsem vlastně viděl některý z dalších dvou takže nemohu soudit na ty. Jedna věc mohu říct, že když je kontrastní poměr 3000:1 je dosaženo dynamické foto příslušenství věci, které mnoho lidí nelíbí a která se zdá být přítomna na 2032mw proto, že jí dává nižší 'nejvyšší' kontrast rating. Edit: Omlouvám se gravedigging zde nebyl úlovek věku závitu na první: p |
|
| |||
| |||
| Bez obav mate, myslím, že mám nastaveno na získání HDTV, které by mě vedou k 3. výběru jsem zvolila, i když ne až jsem si moje nové plošinu setříděno! Dík za doporučení, i tak.
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nové na fóru, tak jsem až nyní viděl běhounu. Každopádně jsem se SM2232BW a souhlasím s tím, že to vypadá ohromující. Na kvalitu obrazu, je úžasné. Tedy opět, stejně jako Jimmy Hat, jsem nikdy nebyl schopen srovnávat je s jinými modely.
Al můžu říct, je, já jsem s použitím mé pro digitální zpracování obrazu a byl jsem ohromen, že 10 minut po Nainstaloval jsem dolu jsem vyšel a tu druhou ... Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 6 | 13. Březen 2009 15:56 |
| Samsung Spinpoint "tichý režim" AAM | kevmarshall | Drives & Removable Media | 2 | 4. května 2008 04:36 |
| VGA signálu z Laptop nebude registrovat na Samsung 32 "HD LCD TV | philthomas | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 2. března 2008 08:07 |
| Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". | aechain | Operační systémy Windows | 5 | 24. ledna 2008 15:45 |
| Thread Nástroje | |
| |