![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ψάχνετε να αγοράσετε μια νέα TFT, μεγαλύτερη και καλύτερη spec από το τρέχον 19 μου "Hanns-G. Ελπίζω να πάρετε μια 22 "TFT, και το νέο Samsung βότσαλο σειρά έχει πιάσει το μάτι μου, φαίνονται gooooorgeous ![]() ![]() Περίπου £ 200 ~, 2ms, 1000:1, DVI, 1680x1050 @ 75hrz. Βρήκα τα ακόλουθα τρία και, αν κάποιος που έχει μεγάλη γνώση σχετικά με οθόνες θα ήθελα να ρίχνει τη γνώμη τους, παρακαλώ, όπως χρειάζομαι λίγο περισσότερο συμβουλές για να λάβει μια απόφαση: Samsung SM226BW wall-mountable, 3000:1 λόγος, 2ms απάντηση αλλά δεν είναι τόσο φανταχτερός αναζητούν τα άλλα δύο. Samsung SM2232BW Απολύτως εκπληκτική εμφάνιση, 3000:1 λόγος, 2ms απόκριση αλλά ... δεν κακό lol σημεία Samsung SM2032MW HDTV, φαίνεται καλύτερο από τα χαμηλά, αλλά μόνο 1000:1 λόγος και μόνο 20 ". Θα το λόγο αντίθεσης και το μέγεθος είναι ένας καλός συμβιβασμός για την εκπληκτική εμφάνιση και την ικανότητα HDTV;
|
| |||
| |||
| Καλά Έχω 226BW. Ένα φοβερό οθόνη του, μπορώ να συστήσω το εντελώς, αλλά ποτέ δεν έχω δει στην πραγματικότητα είτε από τις άλλες δύο έτσι δεν μπορώ να κρίνω αυτές. Ένα πράγμα μπορώ να πω είναι ότι αν και αναλογία αντίθεσης 3000:1 επιτυγχάνεται μέσω της βελτίωσης δυναμική εικόνα πράγματα, τα οποία πολλοί άνθρωποι δεν συμπαθούν και που φαίνεται να απουσιάζει από τα 2032MW επομένως δίνοντας χαμηλότερο 'αντίθεση μέγιστη βαθμολογία ". Edit: Sorry gravedigging εδώ, δεν τα αλιεύματα από την ηλικία του νήματος σε πρώτη: p |
|
| |||
| |||
| Δεν mate ανησυχείτε, νομίζω ότι είμαι αποφασισμένος να πάρει μία τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, που θα με οδηγήσει στην επιλογή 3η επέλεξα, αν και δεν είναι μέχρι να πάρω νέα εξέδρα ταξινομημένο μου! Cheers για τη σύσταση ούτως ή άλλως.
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νέα για το φόρουμ γι 'αυτό μόλις τώρα είδα αυτό το πέλμα. Τέλος πάντων πήρα την SM2232BW και συμφωνώ ότι φαίνεται εντυπωσιακό. Η ποιότητα της εικόνας είναι φοβερό. Κατόπιν πάλι, όπως και ο Jimmy καπέλο, έχω ποτέ δεν ήταν σε θέση να το συγκρίνουμε με τα άλλα μοντέλα.
Al μπορώ να πω είναι, είμαι με τη χρήση των ναρκών για την ψηφιακή απεικόνιση και μου έκανε εντύπωση ότι 10 λεπτά μετά την εγκατέστησα ορυχείο πήγα και πήρα ένα δεύτερο ... Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο
|