![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žele kupiti novi TFT, veći i bolji od mog trenutnog spec. 19 "Hanns-G. Ja sam u nadi da bi 22 "TFT, te niz šljunčanih Nov SAM-ovi je uhvaćen moj oko, oni izgledaju gooooorgeous ![]() ![]() Oko 200 £ ~, 2ms, 1000:1, DVI, 1680x1050 @ 75hrz. Našao sam sljedeće tri i ako bilo tko tko ima veliko znanje o monitorima želite baciti svoje mišljenje slobodno, kao što mi je potrebno malo više savjeta za donošenje odluke: Samsung SM226BW wall-mountable, omjer 3000:1, 2ms odziv, ali ne i jeftin gleda kao i druga dva. Samsung SM2232BW Apsolutno divan izgleda, omjer 3000:1, 2ms odziv, ali ... nema neugodnih bodova lol Samsung SM2032MW HDTV, izgleda najbolje od nisko, ali samo 1000:1 omjer i samo 20 ". Želite kontrast omjer veličine i biti dobar kompromis za zadivljujući izgled i HDTV sposobnost?
|
| |||
| |||
| Well I've got 226BW. Svoj strašan ekran, ja potpuno mogu ga preporučiti, ali nikad nisam zapravo vidjela ni od druge dvije pa ne mogu sudiš one. Neki predmet Ja mogu reći da je taj omjer kontrasta 3000:1 se postiže kroz dinamični za poboljšanje slike stvari, što puno ljudi ne vole i koji čini se da odsutan iz 2032mw stoga dajući ga niže 'maksimum' kontrast ocjena. Edit: Sorry gravedigging ovdje, nije uhvatiti u dobi od konac prvo: p |
|
| |||
| |||
| Bez brige drug, mislim da sam postaviti na dobivanje HDTV, koja bi me dovesti do 3. izbor sam izabrao, iako nije sve dok ja dobiti moj novi rig sortirani! Klicati za preporuku anyway.
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Novi na forumu pa sam tek sada vidio ovu gaziti. Inače dobio sam SM2232BW i slažem se da izgleda zapanjujuće. Kvaliteta slike je strašan. Onda opet, kao što su Jimmy Hat, nikad nisam bio u mogućnosti to usporediti sa drugim modelima.
Al mogu reći je, ja sam koristeći mina za digitalne slike i bio sam impresioniran da je 10 minuta nakon što sam instalirao mina sam otišao van i dobio drugi ... My System: Willy Wonka's poligona Factory
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | 13. ožujak 2009 15:56 |
| Samsung Spinpoint "tihi način" AAM | kevmarshall | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 4. svibanj 2008 04:36 |
| VGA Signal iz Laptop neće registrirati na Samsung 32 "LCD TV HD | philthomas | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 2. ožujak 2008 08:07 |
| Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". | aechain | Windows Operating Systems | 5 | 24 siječanj 2008 15:45 |
| Thread Tools | |
| |