![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Látszó-hoz vesz egy új TFT, nagyobb és jobb, mint az én spec a jelenlegi 19 "Hanns-G.
Remélem, hogy kap egy 22 "TFT, és az új samsung kavics tartomány ütött szemembe néznek gooooorgeous ![]() ![]() Mintegy 200 £ ~, 2ms, 1000:1, DVI, 1680x1050 @ 75hrz. Találtam a következő három és ha valaki, aki széles körű ismeretekkel monitorok szeretnék öntött a véleményüket nyugodtan, mint ahogy kell még egy kis tanácsot, hogy ha a határozat: Samsung SM226BW falra szerelhető, 3000:1 arány, 2ms reakció, de nem olyan feltűnő keresnek, mint a másik kettő. Samsung SM2232BW Teljesen lenyűgöző néz, 3000:1 arány, 2ms reakció, de ... nem rossz pontok lol Samsung SM2032MW HDTV, úgy néz ki a legjobban az alacsony, de csak a 1000:1 arányt és csak 20 ". Vajon a kontraszt arány és a méret egy jó kompromisszum a lenyűgöző kinézetét és HDTV-képesség?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nos Van egy 226BW. A képernyő egy félelmetes, nem tudok teljes mértékben ajánlom, de én tulajdonképpen soha nem láttam sem a másik két, tehát nem tudok ítélni azokat. Egy dolgot tudok mondani, de az, hogy a 3000:1 kontraszt arány érhető el dinamikus képjavító dolgokat, amelyeket sokan nem szeretik, és amely úgy tűnik, hogy hiányzik a 2032mw így téve azt egy alacsonyabb "maximális" kontraszt osztályzat.
Edit: Sajnálom gravedigging itt, nem értettem hogy milyen korú a téma első: p |
|
|
|||
|
|||
|
No worries mate, azt hiszem, én vagyok beállított szerzés egy HDTV, ami vezet engem a 3. választási én választottam, bár nem csak én kaptam meg az új kocsi válogatni!
Éljen az ajánlás egyébként.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Új a fórum, úgyhogy csak most láttam ezt a futófelület. Különben is kaptam a SM2232BW és egyetértek azzal, hogy úgy néz ki, lenyűgöző. A kép minősége is awesome. Aztán meg, mint Jimmy Hat, még soha nem volt képes összehasonlítani a többi modell.