![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מחפש לקנות מסך TFT חדש, גדול יותר מאשר המפרט הנוכחי שלי 19 "האנס-G. אני מקווה לקבל 22 "TFT, ואת טווח חדש Samsung חלוקים יש לכדה את עיני, הם נראים gooooorgeous ![]() ![]() בסביבות 200 פאונד ~, 2MS, 1000:1, DVI, 1680x1050 @ 75hrz. מצאתי הבא שלוש ואם מישהו שיש לו ידע נרחב בצגים רוצה להפיל דעת בבקשה שלהם להרגיש חופשי, כפי שאני צריך עצה קטנה יותר לקבל החלטה: Samsung SM226BW wall-mountable, יחס 3000:1, 2ms בתגובה אבל לא צעקניים למראה כמו שני האחרים. Samsung SM2232BW מהממת נראית, 3000:1 יחס, 2MS התגובה אבל ... lol לא רע נקודות סמסונג SM2032MW HDTV, נראה הכי טוב מתוך נמוך, אבל רק 1000:1 יחס ורק 20 ". האם יחס ניגודיות וגודל להיות פשרה טובה בשביל נראית מדהימה ויכולת HDTV?
|
| |||
| |||
| ובכן יש לי 226bw. המסך שלו מדהים, אני יכול להמליץ על זה לחלוטין, אבל אני אף פעם לא ממש ראיתי אף אחד משני האחרים ולכן אני לא יכול לשפוט אותם. דברים דבר אחד אני יכול לומר כי זה יחס ניגודיות 3000:1 יושג באמצעות השבחת תמונה דינמי, שבו הרבה אנשים לא אוהבים ואת אשר מופיע להיעדר מן 2032mw ולכן מתן התחתונה "הדירוג המקסימלי" לעומת זאת. עריכה: סליחה gravedigging כאן, לא לתפוס את הגיל של חוט בהתחלה: p |
|
| |||
| |||
| לא מדאיג התאומה, אני חושב שאני מקבל קבוצה ב-HDTV, אשר יובילו אותי הבחירה ה -3 אני בחרתי, אם כי לא עד שאני מקבל לבוש חדש שלי מיון! הידד בהמלצת ממילא.
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חדש בפורום כך אני רק עכשיו ראיתי את זה לדרוך. בכל אופן קיבלתי את SM2232BW ואני מסכים כי זה נראה מהמם. איכות התמונה היא מדהימה. ואז שוב, כמו ג 'ימי כובע, אני מעולם לא הצלחתי להשוות אותו עם דגמים אחרים.