![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ieškote pirkti naujus TFT, daugiau ir geresnių spec nei mano dabartinis 19 "Hanns-G. Aš tikiuosi gauti 22 "TFT, ir naujų" Samsung "akmenukas asortimentas sugautos mano akių, jie atrodo gooooorgeous ![]() ![]() Maždaug £ 200 ~, 2ms, 1000:1, DVI 1680x1050 @ 75hrz. Aš manau, kad po trijų, ir jei kas nors, kuris turi daug žinių apie monitorių norėtų atiduoti savo nuomonę drąsiai, kaip man reikia šiek tiek daugiau patarimų, kad sprendimas: Samsung SM226BW Wall-mountable, 3000:1 santykis, 2ms reakcija, o ne kaip prašmatnus ieško, kaip kitas dvi. Samsung SM2232BW Absoliučiai stulbinantis atrodo, 3000:1 santykis, 2ms reakcija, bet ... nėra blogas taškų lol Samsung SM2032MW HDTV atrodo geriausias iš mažos, bet tik 1000:1 santykis ir tik 20 ". Gal kontrastas ir dydis yra geras kompromisas ir apsvaiginti atrodo ir HDTV galimybės?
|
| |||
| |||
| Well I've got 226BW. Jo nuostabus ekranas, galiu rekomenduoti ją visiškai, bet aš niekada iš tikrųjų matyti bet kiti du tai aš negaliu priimti sprendimus dėl jų. Vienas dalykas, galiu pasakyti, nors tai, kad 3000:1 kontrastas yra pasiektas dinamiškos Picture enhancement dalykų, kurie daug žmonių nepatinka ir kurie atrodo nebūna 2032mw todėl suteikiant jai sumažinti maksimalų "kontrastas įvertinimas. Edit: Sorry gravedigging čia neišgirdau iš pokalbio amžiaus pirmosios: P |
|
| |||
| |||
| No worries mate, I think I'm getting rinkinys HDTV, kuris leistų man 3. pasirinkimas Mane pasirinko, nors ir ne kol aš gausiu naują platformą surūšiuoti! Cheers rekomendacija anyway.
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naujas forumas, kad aš tik dabar pamačiau šį protektoriaus. Šiaip aš SM2232BW ir aš sutinku, kad atrodo stulbinantis. Vaizdo kokybė yra awesome. Ir vėl, kaip Džimis Hat, aš niekada negalėjo palyginti ją su kitų modelių.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Samsung Spinpoint "Quiet Mode" AAM | kevmarshall | Drives & Removable Media | 2 | 4 gegužė 2008 04:36 |
| VGA signal nešiojamuosius neregistruos Samsung 32 "HD LCD televizorius | philthomas | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 2 kovas 2008 08:07 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Temos įrankiai | |
| |