![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vēlas iegādāties jaunu TFT, lielāku un labāku spec par manu pašreizējo 19 "Hanns-G. Es ceru, lai iegūtu 22 "TFT, un jaunu samsung olis diapazons ir nozvejotas manu aci, tie izskatās gooooorgeous ![]() ![]() Ap 200 £ ~, 2ms, 1000:1, DVI, 1680x1050 @ 75hrz. Es atradu trīs, un, ja kāds, kam ir plašas zināšanas par monitoriem vēlētos nodot savu viedokli, lūdzu, nekautrējieties, jo man ir nepieciešams nedaudz vairāk padomiem, lai varētu lēmumu: Samsung SM226BW wall-mountable, 3000:1 ratio, 2ms atbildes taču nav tik spilgts meklē kā pārējās divas. Samsung SM2232BW Absolutely apdullināšanas izskatās, 3000:1 ratio, 2ms atbildes bet ... nav slikti punkti lol Samsung SM2032MW HDTV, izskatās vislabāk no zema, bet tikai 1000:1 attiecību un tikai 20 ". Vai kontrasta attiecība un lieluma būt labs kompromiss apdullināšanas izskatās un HDTV spējas?
|
| |||
| |||
| Nu man 226bw. Tā awesome ekrāna, es varu pilnīgi ieteikt, bet man nekad nav redzējuši kādu no pārējām divām tāpēc es nevaru jāpasludina spriedums par tām. Viena lieta, ko es varu teikt gan ka 3000:1 kontrasta attiecība ir sasniegts, izmantojot dinamisko attēla uzlabošanas lietas, kuras daudzi cilvēki nepatīk, un kas, šķiet, prom no 2032mw tādējādi dodot tai zemāki "maksimālo" kontrasts reitingu. Edit: Sorry gravedigging šeit nesadzirdēju vecums pavediena pirmajā: p |
|
| |||
| |||
| Neraizējieties mate, es domāju, ka es esmu medījis iegūt HDTV, kas liktu man 3. izvēli es izvēlējos, bet ne līdz brīdim, kad es varu saņemt savu jauno platformu sorted! Cheers par ieteikumu anyway.
__________________ Woah! Jūs atradāt mans noslēpums teikums! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| New to forumu, lai es tikai tagad redzēju šo protektoru. Anyway I got SM2232BW un es piekrītu, ka tas izskatās apdullināšanas. Attēla kvalitāte ir awesome. Tad atkal, tāpat kā Jimmy Hat, man nekad nav bijusi iespēja salīdzināt to ar citiem modeļiem.
Al es varu teikt, es esmu, izmantojot mine par digitālo attēlu un biju pārsteigts, ka 10 minūtes pēc tam, kad es instal mine es gāju, un ieguva otru ... Mana sistēma: Willy Wonka's Daudzstūris Factory
|