![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patrząc na zakup nowego TFT, większy i lepszy spec od mojej obecnej 19 "Hanns-G. Mam nadzieję dostać 22 "TFT, a nowy Samsung żwir zakres ma wpadła mi w oko, wyglądają gooooorgeous ![]() ![]() Około £ 200 ~, 2ms, 1000:1, DVI, 1680x1050 @ 75hrz. Znalazłem następujące trzy i jeśli ktoś, kto posiada rozległą wiedzę na temat monitorów chcieliby oddać swoją opinię uprzejmie prosimy, jak potrzebujemy trochę więcej porad na podjęcie decyzji: Samsung SM226BW ścianie, 3000:1 ratio, 2ms reakcji, ale nie tak krzykliwe patrząc, jak dwa pozostałe. Samsung SM2232BW Absolutely stunning wygląda, 3000:1 współczynnik reakcji 2 ms, ale ... no bad lol punktów Samsung SM2032MW HDTV, najlepiej wygląda obecnie niskie, ale tylko w stosunku 1000:1 i tylko 20 ". Czy współczynnik kontrastu i rozmiar jest dobry kompromis dla oszałamiający wygląd i możliwości HDTV?
|
| |||
| |||
| Well I've got 226BW. Its awesome ekranu, mogę w pełni polecić, ale nigdy nie widział ani jednego z dwóch innych, więc nie mogę wydać wyrok na nich. Jedno mogę powiedzieć, iż jest to, że współczynnik kontrastu 3000:1 to osiągnąć poprzez dynamiczne wzmocnienie obraz rzeczy, które wielu ludziom nie podoba i co wydaje się być nieobecny 2032mw zatem daje to niższe "maksymalną" rankingu kontrast. Edit: Sorry gravedigging tutaj, nie dosłyszałem wieku wątku w pierwszym: p |
|
| |||
| |||
| No worries mate, I think I'm getting ustawiona na HDTV, które prowadzą mnie do 3 wybór wybrałem, choć nie do JA dostać mój nowy posortowane amatorskie! Cheers for zalecenia anyway.
__________________ Woah! Znalazłeś mój sekret zdanie! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nowy na forum więc dopiero teraz zobaczyłem ten bieżnika. Zresztą mam SM2232BW i zgadzam się, że wygląda oszałamiające. Jakość obrazu jest awesome. Potem znowu, jak Jimmy Hat, Nigdy nie byłem w stanie porównać go z innymi modelami.
|
| Zakładki |