![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Privind să cumpere un TFT nou, mai mare şi mai bine spec. mult de 19 meu curent "Hanns-G. I sînt în speranţa de a lua un 22 "TFT, iar noua gamă de prundis Samsung a prins ochiul meu, arata gooooorgeous ![]() ![]() Aproximativ 200 £ ~, 2MS, 1000:1, DVI, 1680x1050 @ 75hrz. Am găsit următoarele trei şi, dacă este cineva care are cunoştinţe vaste pe monitoare ar dori să exprime opinia lor, vă rugăm să simţiţi liber, ca am nevoie de un sfat pic mai mult pentru a face o decizie: Samsung SM226BW Wall-mountable, raportul 3000:1, 2MS răspuns dar nu la fel de sclipitor caută ca celelalte două. Samsung SM2232BW Absolut arată asomare, 3000:1 raportul, 2MS răspuns dar ... lol nici un rău de puncte Samsung SM2032MW HDTV, arata cel mai bine din scăzute, dar numai în raport de 1000:1 şi numai 20 ". Ar rata de contrast şi dimensiune a fi un compromis bun pentru arată asomare şi capacitatea de HDTV?
|
| |||
| |||
| Well I-am luat un 226BW. Un ecran său minunat, eu pot recomanda in totalitate, dar eu nu am vazut de fapt, oricare dintre celelalte două, deci nu pot da hotărâri cu privire la aceste. Lucrurile Un lucru pot să spun este că, deşi rata de contrast 3000:1 este realizat printr-o îmbunătăţire dinamică a imaginii, pe care o multime de oameni nu le place şi care pare să fie absente din 2032mw, prin urmare, atribuindu-i o mică "Numarul maxim" de contrast. Editare: gravedigging Ne pare rău aici, nu a captura vârsta de firul de la prima: P |
|
| |||
| |||
| Nu vă faceţi griji mate, cred că eu sunt stabilite pe obtinerea unei HDTV, care ar conduce-ma la alegerea 3a-am ales, deşi nu până la I a lua de amator noul meu sortate! Noroc pentru recomandarea oricum.
__________________ Woah! Ai găsit meu secret teză! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nou la forum, aşa că am văzut abia acum acest benzii de rulare. Oriunde m-am SM2232BW şi sunt de acord că se pare uimitoare. Calitatea imaginii este minunat. Apoi, din nou, ca Jimmy Hat, eu niciodată nu am fost în măsură să le compare cu alte modele.
Al Eu pot să spun este, Im 'folosire a mea de prelucrare a imaginilor digitale şi am fost impresionat de faptul că 10 minute după ce am instalat a mea am ieşit şi a luat un al doilea ... Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory
|