![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hľadáte ku kúpe nového TFT, špec väčší a lepší ako môj súčasný 19 "Hanns-G. Ja som dúfal, že si 22 "TFT, a nový samsung kamienkovej rad má ulovených moje oko, vyzerajú gooooorgeous ![]() ![]() Okolo 200 ~, 2ms, 1000:1, DVI, 1680x1050 @ 75hrz. Našiel som tieto tri, a ak by sa niekto, kto má rozsiahle vedomosti o monitoroch chceli odovzdať svoj názor, prosím, ako potrebujem trochu viac rad urobiť rozhodnutia: Samsung SM226BW stena-mountable, pomer 3000:1, 2ms odozvou, ale nie tak okázalý ako hľadať ďalšie dva. Samsung SM2232BW Naprosto ohromujúci vzhľad, pomer 3000:1, 2ms odozvou, ale ... žiadne zlé body lol Samsung SM2032MW HDTV, vyzerá najlepšie z nízke, ale iba pomer 1000:1 a iba 20 ". By kontrastný pomer a veľkosť je dobrý kompromis pre ohromujúci vzhľad a schopnosti HDTV?
|
| |||
| |||
| No já mám 226BW. Jeho úžasné plátno, mohu naprosto doporučit, ale ja som vlastne nikdy nevidel ani z ďalších dvoch, takže nemôžem súdiť ty. Jednu vec však môžem povedať, že je kontrastný pomer 3000:1 je dosiahnuté prostredníctvom dynamického vylepšení obrazu vecí, ktoré veľa ľudí nepáči, a ktorý sa zdá byť mimo 2032MW teda dávať to nižšia 'najvyššej' kontrast hodnotenie. Edit: Sorry gravedigging sem nezachytil vek pri prvom závitu: p |
|
| |||
| |||
| Žiadne starosti kamarát, myslím, že som nastaviť na získanie HDTV, ktorý by ma vedie k 3. výbere som si vybral, keď nie, až budem mať nový triedené rig! Dík za odporúčanie, tak ako tak.
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na nové fórum, takže som až teraz videl behúňa. Každopádne som SM2232BW a súhlasím s tým, že to vyzerá ohromujúci. Obrazová kvalita je super. Potom opäť, ako Jimmy Hat, nikdy som nebol schopný porovnať ho s ostatnými modelmi.
Al môžem povedať, je, já jsem s použitím baňa pre digitálne spracovanie obrazu a bol som ohromený, že 10 minút po tom, čo som nainstaloval môj Vyšiel som von a dostal druhú ... Môj systém: Willy wonku to polygón Factory
|