![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тражите да купите нови ТФТ екран, већи и бољи од мог тренутног специфицаллы 19 "Ханнс Г-ју. Ја сам у нади да ће добити 22 "ТФТ екран, као и нови Самсунг шљунчане опсег је затечен мојим оком, они изгледају гоооооргеоус ![]() ![]() Око £ 200 ~, 2мс, 1000:1, ДВИ 1680кс1050 @ 75хрз. Ја сам пронашао следеће три и ако неко ко има велико знање о мониторима бих да баци своје мишљење слободно, као што ми је потребно мало више савета да донесе одлуку: Самсунг СМ226БУ зид-моунтабле, однос 3000:1, 2мс одзив, али не као неукусан гледа као друга два. Самсунг СМ2232БУ Апсолутно диван изгледом, однос 3000:1, 2мс одзив али ... ЛОЛ није лоше бодова Самсунг СМ2032МУ ХДТВ изгледа најбоље из ниске, али само 1000:1 однос и само 20 ". Би контраст и величине бити добар компромис за диван изгледа и ХДТВ могућности?
|
| |||
| |||
| Па ја имам 226бу. Његова Ауесоме екран, ја сам потпуно да га препоручујем, али никада нисам стварно видео неки од друга два тако да не може да суди тим. Једна ствар коју могу да кажем је да иако је 3000:1 однос контраста постиже динамичко проширење слику ствари, што много људи не воле и који изгледа да изостане из 2032му зато му даје мањи "рејтинг максимални контраст. Едит: Извини граведиггинг овде, зар не ухватим низа година у првом: П |
|
| |||
| |||
| Без бриге другарица, мислим да сам постављен на добијање ХДТВ који би ми довести до 3. избор изабрао сам, али не док не добијете мој нови Опремити поређано! Навија за препоруку у сваком случају.
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нови на форуму па сам тек сада видео ову газећег. Ионако сам СМ2232БУ и слажем се да то изгледа запањујуће. Квалитет слике је страшан. Затим поново, као Хат-Џими, ја никада нисам био у могућности да га упоредите са другим моделима.