![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Куплю новий TFT, більше і краще, ніж моя Spec поточному 19 "Hanns-G. Я сподіваюся отримати 22 "TFT, і новий Samsung галька діапазоні зловив мій погляд, вони виглядають gooooorgeous ![]() ![]() Близько £ 200 ~, 2ms, 1000:1, DVI, 1680x1050 @ 75hrz. Я знайшов наступні три, і якщо хто володіє великими знаннями про моніторах хотіли б віддати свої думки будь ласка, як мені потрібно трохи більше раді для прийняття рішення: Samsung SM226BW настінний, 3000:1 співвідношення відгуку 2 мс, а не як кричущий вигляд, як два інших. Samsung SM2232BW Абсолютно приголомшливий вигляд, 3000:1 співвідношення відгуку 2 мс, але ... Немає поганих LOL точках Samsung SM2032MW HDTV, виглядає краще за все з низьких, але тільки в співвідношенні 1000:1, і тільки 20 ". Чи буде контрастність і розмір буде гарним компромісом для приголомшливою зовнішності і HDTV здібності?
|
| |||
| |||
| Ну у мене 226BW. Її Awesome екран, я повністю його рекомендую, але я ніколи не бачив кого з двох інших, тому не можу судити про них. Одне можу сказати, однак, що коефіцієнт контрастності 3000:1 досягається за рахунок динамічного посилення фотографії речей, що багато людей не подобаються, і які, як видається, відсутній 2032MW тому надавши йому більш низьку 'відміну максимального рейтингу. Змінити: Вибачте Gravedigging тут, не зрозумієш віку потоку на перші: P |
|
| |||
| |||
| Не турбуйтеся Мати, я думаю, що я встановити на отримання HDTV, яка приведе мене до 3-й вибір, який я вибрав, хоча поки я не отримаю нові установки відсортованих! Cheers за рекомендацію в будь-якому випадку.
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вперше на форумі так що я тільки тепер побачив цю протектора. У всякому разі я отримав SM2232BW і я згоден, що він виглядає вражаюче. Якість зображення Awesome. Знову ж таки, як Джиммі Hat, я ніколи не змогла порівняти його з іншими моделями.