![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Колко голяма от разликата ако има такава изобщо да ви кажа, между тези две? Аз гледам на получаването на нов монитор за игри. |
|
| |||
| |||
| Колко бързо са отговорите си? 5ms = 1 / 200 сек, по-добре от 200fps. Планирате ли на този вид кадри в секунда?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| 2ms = 500Hz честота на опресняване 5ms = 200 Hz честота на опресняване Но имайте предвид, че не всички фирми мярка за еднакво време, някои измерва времето между черно и бяло, а други измерват времето между сиво - сиво или мярка, сиво и друг цвят. В 2ms често е малко повече пари, тъй като честота на опресняване е по-бързо, но ако не си във високи игри Def DVD-та и тогава should'nt забележите разликата между 5 мс и 2 мс осигуряване на достойни условия изберете марка, личните ми е Fav Samsung, аз съм се този монитор http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA когато някога мога да се държа на разстояние от един приятел с кредитна карта: P какъв си бюджет? |
|
| |||
| |||
| Да Кано аз забелязах, че наблюдава, докато гледа .... IM най-вече в FPS игри като медал на честта, призива на мито и бойно поле .... Бих искала да го държи под $ 200, но съм малко гъвкави с това. |
|
| |||
| |||
| Най-добре би било да навлиза в най-близкия магазин за компютри и да ги пита, също така ще можете да проверите за мъртъв pixles и неща там и тогава. |
|
| |||
| |||
| 500Hz честота на опресняване! moniter ни е 60 Hz честота на опресняване |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Очите ми не мога да кажа няма разлика