![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jak velký rozdíl, pokud nějaký vůbec můžete říct mezi těmito dvěma? JÁ am hledět na to, nový monitor pro hraní her. |
|
| |||
| |||
| Jak rychlé jsou vaše reakce? 5ms = 1 / 200 sec, lepší než 200fps. Plánujete, že druh frame rate?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| 2ms = 500Hz obnovovací frekvence 5ms = 200 Hz obnovovací frekvence Ale uvědomte si, že ne všechny společnosti měřit čas stejně, některé měřit čas mezi černou a bílou a další měřit čas mezi šedá - šedá nebo opatření šedé barvy a další. 2ms je často o něco víc peněz, protože je rychlejší obnovovací frekvenci, ale pokud si na vysoké def hry a dvd should'nt pak si všimnete jakýchkoli rozdíl mezi 5 ms a 2 ms poskytuje vyberete slušnou značku, můj osobní FAV samsung, I'm getting tento monitor http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA i když někdy může dostat odrazit přítele s kreditní kartou: P co je váš rozpočet? |
|
| |||
| |||
| Jo Kano já si všiml, že monitor při pohledu .... im převážně v fps her jako Medal of Honor, Call of Duty a bojiště .... já bych ji udrželi pod 200 dolarů, ale jsem trochu flexibilní s tím. |
|
| |||
| |||
| Nejlépe bude, když by měl jít do nejbližší obchod s počítači a požádal je, i tak si můžete zkontrolovat na mrtvé pixles a tak tam a potom. |
|
| |||
| |||
| 500Hz obnovovací frekvence! naše Moniter má 60 Hz obnovovací frekvence |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mé oči, nemůže říci žádný rozdíl