μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

2ms vs 5ms

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16 Ιουλίου 2008, 11:09
Μέλος Ομάδα

Default 2ms vs 5ms

Πόσο μεγάλη του διαφορά, αν και καθόλου να σας πω μεταξύ αυτών των δύο; Βλέπω να πάρει μια νέα οθόνη για gaming.
Old 16 Ιουλίου 2008, 13:27
Ομάδα Δωρητών

Default 2ms vs 5ms

Πόσο γρήγοροι είναι οι απαντήσεις σας; 5ms = 1 / 200 sec, καλύτερα από τα 200fps. Σκοπεύετε σχετικά με αυτό το είδος το frame rate;

Old 16 Ιουλίου 2008, 16:01
Ομάδα Δωρητών

Default 2ms vs 5ms

2ms = 500Hz refresh rate
5ms = 200Hz refresh rate

Αλλά πρέπει να γνωρίζει ότι δεν είναι όλες οι εταιρείες μέτρο το χρόνο, και ένα μέρος τη μέτρηση του χρόνου μεταξύ των μαύρων και των λευκών και άλλοι τη μέτρηση του χρόνου μεταξύ γκρι - γκρι ή του μέτρου, γκρι και ένα άλλο χρώμα. Η 2ms είναι συχνά λίγο περισσότερα χρήματα, επειδή ο ρυθμός ανανέωσης είναι πιο γρήγορα, αλλά αν δεν σας στο υψηλό def παιχνίδια και τα DVD, τότε should'nt παρατηρήσουν καμία διαφορά μεταξύ των 5 ms και 2 ms παρέχοντας επιλέγετε έναν αξιοπρεπή μάρκα, η προσωπική fav μου είναι samsung, παίρνω αυτό το παρακολουθούν http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA ποτέ όταν εγώ μπορώ να κρατήσω ένα φίλο με μια πιστωτική κάρτα: P whats προϋπολογισμό σας;
Old 16 Ιουλίου 2008, 21:47
Μέλος Ομάδα

Default 2ms vs 5ms

Ναι Kano Παρατήρησα ότι παρακολουθεί αναζητώντας, παράλληλα, .... im ως επί το πλείστον σε fps παιχνίδια όπως το Medal of Honor, Call of Duty και πεδίο μάχης .... θα ήθελα να το κρατήσει κάτω από $ 200, αλλά είμαι λίγο ευέλικτο με αυτό.
Old 16 Ιουλίου 2008, 22:52
Ομάδα Δωρητών

Default 2ms vs 5ms

καλύτερο στοίχημα θα ήταν να υπεισέλθω σε πλησιέστερο κατάστημα του υπολογιστή σας και τους ζητούσε, επίσης, τον τρόπο αυτό μπορείτε να ελέγξετε για τους νεκρούς pixles και πράγματα εκεί και τότε.
Old 17 Ιουλίου, 2008, 23:46
Μέλος Ομάδα

Default 2ms vs 5ms

500Hz refresh rate!
moniter μας έχει ένα ποσοστό ανανέωσης 60Hz
Old 18 Ιουλίου 2008, 16:03
Συντονιστής Ομάδας

Default 2ms vs 5ms

Τα μάτια μου δεν μπορεί να πει δεν παρατηρήθηκε διαφορά

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.