![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Milyen nagy a különbség, ha egyáltalán meg tudja mondani a két? I am looking at kapok egy új monitor a játék. |
|
| |||
| |||
| Hogy milyen gyorsan vannak a válaszok? 5ms = 1 / 200 másodperc, akkor jobb, mint 200fps. Ön tervezi, hogy egyfajta keretet arány?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| 2ms = 500Hz frissítési gyakoriság 5ms = 200Hz frissítési gyakoriság De tisztában kell lenniük azzal, hogy nem minden intézkedés a vállalatok egyaránt az idő, néhány intézkedés között eltelt idő fekete-fehér és a többi intézkedés közötti idő szürke - szürke vagy intézkedés, szürke és egy másik szín. A 2ms gyakran egy kicsit több pénzt, mert a frissítési ráta is gyorsabb, de ha Ön a magas def játékok és DVD-ket akkor should'nt bármilyen közötti különbség 5 ms és 2 ms, hogy azt választja, hogy tisztességes márka, az én személyes fav is Samsung, Én kapok e monitort http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA ha valaha is tudok jutni ki egy barátomnak a hitelkártya: P Mi a költségvetés? |
|
| |||
| |||
| Igen Kano Észrevettem, hogy a monitort, miközben keresi .... im többnyire az FPS játékok, mint a Medal of Honor, a Call of Duty és a harctéren .... Azt szeretném, hogy ez a 200 $, de egy kicsit rugalmasabb vagyok ezzel. |
|
| |||
| |||
| Lefogadom, a legjobb lenne, bemegy a legközelebbi számítógépen tárolja, és kéri őket, szintén ezen a módon tudja ellenőrizni a halott pixles és cucc ott és akkor. |
|
| |||
| |||
| 500Hz frissítés! mi moniter egy 60 Hz frissítési gyakoriság |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A szemem nem tudom nincs különbség