![]() |
|
| |||
| |||
| כמה גדול ההבדל אם בכלל אתה יכול לספר בין שני אלה? אני מסתכלת על הצג מקבל משחק חדש. |
|
| |||
| |||
| כמה מהר הם התגובות שלך? 5ms = 1 / 200 שניות, טוב יותר מאשר 200fps. האם אתה מתכנן כזה שער המסגרת?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| 500Hz = 2ms Refresh Rate 5ms = 200hz קצב רענון אך שים לב כי לא כל החברות למדוד זמן באותה מידה, יש למדוד את הזמן בין שחור ולבן ואחרים למדוד זמן בין אפור - אפור או אמצעי אחר בצבע אפור. כסף הוא בדרך כלל 2ms קצת יותר, כי קצב הרענון היא מהירה יותר, אבל אם לא אל משחקי Def גבוה ו-DVD should'nt ואז אתה שם לב להבדל בין 5 MS ו 2 MS לספק לך לבחור מותג הגון, fav האישית שלי היא שלך Samsung, אני מקבל את זה לפקח http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA מתי אי פעם אני יכול להשיג את החבר באמצעות כרטיס אשראי: P whats התקציב שלך? |
|
| |||
| |||
| קאנו כן שמתי לב לפקח תוך מבט לתוך IM .... בעיקר משחקי fps כמו מדליה של כבוד, Call of Duty ו הקרב .... אני רוצה לשמור את זה מתחת 200 $, אבל אני קצת גמיש עם זה. |
|
| |||
| |||
| ההימור הטוב ביותר יהיה להיכנס לחנות הקרובה ביותר במחשב שלכם לשאול אותם, גם ככה אתה יכול לבדוק pixles וכאלה שם ולאחר מכן מת. |
|
| |||
| |||
| קצב רענון 500Hz! moniter שלנו שער 60Hz רענון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| העיניים שלי לא יכול להגיד שום הבדל