mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

2ms vs 5ms

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 16, 2008, 11:09
Narys

Default 2ms vs 5ms

Kaip didelis skirtumas, jei iš viso koks nors galite pasakyti tarp šių dviejų? Aš ieškau ne vis naujas monitorius žaidimų.
Old Liepa 16, 2008, 13:27
Donorų grupės

Default 2ms vs 5ms

Kaip greitai jūsų atsakymų? 5ms = 1 / 200 sec, geriau negu 200fps. Ar jūs planuojate, kad tarsi frame rate?

Old Liepa 16, 2008, 16:01
Donorų grupės

Default 2ms vs 5ms

2ms = 500Hz atnaujinimo dažnis
5ms = 200Hz atnaujinimo dažnis

Tačiau reikia žinoti, kad ne visos įmonės matuoti laiką vienodai, kai priemonės tarp juodu ir baltu ir kita priemonė, laikas nuo laiko pilka - pilka pilka arba priemonė ir kitos spalvos. 2ms dažnai yra šiek tiek daugiau pinigų, nes atnaujinimo dažnis yra spartesnis, tačiau jeigu jūsų į aukštos def Žaidimai ir DVD tada jūs should'nt pastebėjote tarp 5 ms 2 ms suteikti jums pasirinkti tinkamas prekės ženklas, mano asmenine fav yra skirtumas Samsung, gaunu tai kontroliuoti http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA kai kada galiu gauti Sustabdyti draugas su kreditine kortele: P Kas jūsų biudžetui?
Old Liepa 16, 2008, 21:47
Narys

Default 2ms vs 5ms

Taip Kano Aš pastebėjau, kad stebėti, kai jis žiūri .... im daugiausia į FPS žaidimų, tokių kaip Medal of Honor, Call of Duty ir bijo .... aš norėčiau jį saugoti pagal 200 $, bet esu šiek tiek lankstus su tuo.
Old Liepa 16, 2008, 22:52
Donorų grupės

Default 2ms vs 5ms

Geriausia būtų eiti į artimiausią kompiuterių parduotuvę ir prašo jų, taip pat tokiu būdu jūs galite patikrinti, ar miręs pixles ir kita ten ir tada.
Old Liepa 17, 2008, 23:46
Narys

Default 2ms vs 5ms

500Hz atnaujinimo dažnį!
Mūsų moniter turi 60Hz atnaujinimo dažnį
Old Liepa 18, 2008, 16:03
Moderatorius Grupė

Default 2ms vs 5ms

Mano akys negali pasakyti jokio skirtumo

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.