![]() |
|
| |||
| |||
| Kaip didelis skirtumas, jei iš viso koks nors galite pasakyti tarp šių dviejų? Aš ieškau ne vis naujas monitorius žaidimų. |
|
| |||
| |||
| Kaip greitai jūsų atsakymų? 5ms = 1 / 200 sec, geriau negu 200fps. Ar jūs planuojate, kad tarsi frame rate?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| 2ms = 500Hz atnaujinimo dažnis 5ms = 200Hz atnaujinimo dažnis Tačiau reikia žinoti, kad ne visos įmonės matuoti laiką vienodai, kai priemonės tarp juodu ir baltu ir kita priemonė, laikas nuo laiko pilka - pilka pilka arba priemonė ir kitos spalvos. 2ms dažnai yra šiek tiek daugiau pinigų, nes atnaujinimo dažnis yra spartesnis, tačiau jeigu jūsų į aukštos def Žaidimai ir DVD tada jūs should'nt pastebėjote tarp 5 ms 2 ms suteikti jums pasirinkti tinkamas prekės ženklas, mano asmenine fav yra skirtumas Samsung, gaunu tai kontroliuoti http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA kai kada galiu gauti Sustabdyti draugas su kreditine kortele: P Kas jūsų biudžetui? |
|
| |||
| |||
| Taip Kano Aš pastebėjau, kad stebėti, kai jis žiūri .... im daugiausia į FPS žaidimų, tokių kaip Medal of Honor, Call of Duty ir bijo .... aš norėčiau jį saugoti pagal 200 $, bet esu šiek tiek lankstus su tuo. |
|
| |||
| |||
| Geriausia būtų eiti į artimiausią kompiuterių parduotuvę ir prašo jų, taip pat tokiu būdu jūs galite patikrinti, ar miręs pixles ir kita ten ir tada. |
|
| |||
| |||
| 500Hz atnaujinimo dažnį! Mūsų moniter turi 60Hz atnaujinimo dažnį |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano akys negali pasakyti jokio skirtumo