mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

2ms vs 5ms

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 16, 2008, 11:09
Loceklis

Default 2ms vs 5ms

Cik liela ir atšķirība ja vispār var pastāstīt starp šiem abiem? I am looking ir palīdzēt atrast jaunu kontrolēt spēļu.
Old Jūlijs 16, 2008, 13:27
Donors Group

Default 2ms vs 5ms

Cik ātri ir jūsu atbildes? 5ms = 1 / 200 sec, labāk nekā 200fps. Vai Jūs plānojat uz šī veida kadru ātrumu?

Old Jūlijs 16, 2008, 16:01
Donors Group

Default 2ms vs 5ms

2ms = 500Hz atsvaidzes intensitāte
5ms = 200Hz atsvaidzes intensitāte

Bet ņemiet vērā, ka ne visi uzņēmumi pasākums laiku vienādi, zināmu laiku no melnā un baltā krāsā un citu pasākumu laikā starp Gray - pelēks vai pasākuma pelēks un citu krāsu. 2ms bieži mazliet vairāk naudu, jo atsvaidzes intensitāte ir ātrāks, bet, ja jūsu ir augstas def spēles un DVD, tad jūs should'nt novērojat jebkādas atšķirības starp 5 ms un 2 ms sniegt jums izvēlēties pieņemamu zīmolu, mans personīgais fav ir Samsung, es saņemu šo monitoru http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA ja kādreiz es varu turēt pie drauga ar kredītkarti: P whats jūsu budžetu?
Old Jūlijs 16, 2008, 21:47
Loceklis

Default 2ms vs 5ms

Yeah Kano Es pamanīju, ka uzraudzīt, meklējot .... im galvenokārt vērā fps spēles, piemēram, medaļu par godu, Call of Duty un kaujas .... es vēlētos, lai tā saskaņā ar 200 $, bet esmu nedaudz elastīgas, un ka.
Old Jūlijs 16, 2008, 22:52
Donors Group

Default 2ms vs 5ms

labākais bet ka dosies uz savu tuvāko datoru veikalā un lūdzot tām, kā arī tas, kā jūs varat pārbaudīt mirušo pixles un sīkumi tur un tad.
Old Jūlijs 17, 2008, 23:46
Loceklis

Default 2ms vs 5ms

500Hz refresh rate!
Mūsu moniter ir 60 Hz atsvaidzes intensitātes
Old Jūlijs 18, 2008, 16:03
Moderator Group

Default 2ms vs 5ms

Manas acis nevar pateikt nekādas atšķirības

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.