![]() |
|
| |||
| |||
| Cik liela ir atšķirība ja vispār var pastāstīt starp šiem abiem? I am looking ir palīdzēt atrast jaunu kontrolēt spēļu. |
|
| |||
| |||
| Cik ātri ir jūsu atbildes? 5ms = 1 / 200 sec, labāk nekā 200fps. Vai Jūs plānojat uz šī veida kadru ātrumu?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| 2ms = 500Hz atsvaidzes intensitāte 5ms = 200Hz atsvaidzes intensitāte Bet ņemiet vērā, ka ne visi uzņēmumi pasākums laiku vienādi, zināmu laiku no melnā un baltā krāsā un citu pasākumu laikā starp Gray - pelēks vai pasākuma pelēks un citu krāsu. 2ms bieži mazliet vairāk naudu, jo atsvaidzes intensitāte ir ātrāks, bet, ja jūsu ir augstas def spēles un DVD, tad jūs should'nt novērojat jebkādas atšķirības starp 5 ms un 2 ms sniegt jums izvēlēties pieņemamu zīmolu, mans personīgais fav ir Samsung, es saņemu šo monitoru http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA ja kādreiz es varu turēt pie drauga ar kredītkarti: P whats jūsu budžetu? |
|
| |||
| |||
| Yeah Kano Es pamanīju, ka uzraudzīt, meklējot .... im galvenokārt vērā fps spēles, piemēram, medaļu par godu, Call of Duty un kaujas .... es vēlētos, lai tā saskaņā ar 200 $, bet esmu nedaudz elastīgas, un ka. |
|
| |||
| |||
| labākais bet ka dosies uz savu tuvāko datoru veikalā un lūdzot tām, kā arī tas, kā jūs varat pārbaudīt mirušo pixles un sīkumi tur un tad. |
|
| |||
| |||
| 500Hz refresh rate! Mūsu moniter ir 60 Hz atsvaidzes intensitātes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manas acis nevar pateikt nekādas atšķirības