rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

2ms vs 5ms

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 lipca 2008, 11:09
Członek grupy

Default 2ms vs 5ms

Jak duża różnica, jeżeli z jakiegokolwiek w ogóle można powiedzieć między tymi dwoma? Ja patrząc na dostaję nowy monitor do gier.
Old 16 lipca 2008, 13:27
Grupa dawcy

Default 2ms vs 5ms

Jak szybko są odpowiedzi? 5ms = 1 / 200 sek, lepiej niż 200fps. Czy planujecie w tym rodzaju klatek?

Old 16 lipca 2008, 16:01
Grupa dawcy

Default 2ms vs 5ms

2ms = 500hz odświeżania
5ms = 200Hz częstotliwość odświeżania

Ale należy pamiętać, że nie wszystkie przedsiębiorstwa pomiaru czasu równie Niektóre zmierzyć czas pomiędzy czarno-białe i inne zmierzyć czas pomiędzy szary - szary lub środek szarego i innego koloru. W 2ms często trochę więcej pieniędzy, ponieważ częstotliwość odświeżania jest szybsza, ale chyba że w wysokich def gry i dvds wtedy should'nt zauważą żadnej różnicy między 5 ms i 2 ms dostarczanie wybrania godnej markę, jest moje osobiste fav Samsung, I'm getting tego monitora http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA jeżeli kiedykolwiek mogę chwycić od znajomego z kartą kredytową: P whats budżet?
Old 16 lipca 2008, 21:47
Członek grupy

Default 2ms vs 5ms

Tak Kano i zauważyłem, że monitor oglądając .... im głównie na fps gry takie jak Medal of Honor, Call of Duty i bitwy .... Chciałbym, aby utrzymać ją pod 200 dolarów, ale jestem mało elastyczna z tym.
Old 16 lipca 2008, 22:52
Grupa dawcy

Default 2ms vs 5ms

Najprościej byłoby się do najbliższego sklepu komputerowego i poprosić go, także w ten sposób można sprawdzić, czy martwe pixles i tam rzeczy, a następnie.
Old 17 lipca 2008, 23:46
Członek grupy

Default 2ms vs 5ms

500hz odświeżania!
naszych moniter ma częstotliwość odświeżania 60 Hz
Old 18 lipca 2008, 16:03
Moderator grupy

Default 2ms vs 5ms

Moje oczy nie może powiedzieć bez różnicy

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Reply

Register

Zakładki
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.