![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jak duża różnica, jeżeli z jakiegokolwiek w ogóle można powiedzieć między tymi dwoma? Ja patrząc na dostaję nowy monitor do gier. |
|
| |||
| |||
| Jak szybko są odpowiedzi? 5ms = 1 / 200 sek, lepiej niż 200fps. Czy planujecie w tym rodzaju klatek?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| 2ms = 500hz odświeżania 5ms = 200Hz częstotliwość odświeżania Ale należy pamiętać, że nie wszystkie przedsiębiorstwa pomiaru czasu równie Niektóre zmierzyć czas pomiędzy czarno-białe i inne zmierzyć czas pomiędzy szary - szary lub środek szarego i innego koloru. W 2ms często trochę więcej pieniędzy, ponieważ częstotliwość odświeżania jest szybsza, ale chyba że w wysokich def gry i dvds wtedy should'nt zauważą żadnej różnicy między 5 ms i 2 ms dostarczanie wybrania godnej markę, jest moje osobiste fav Samsung, I'm getting tego monitora http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA jeżeli kiedykolwiek mogę chwycić od znajomego z kartą kredytową: P whats budżet? |
|
| |||
| |||
| Tak Kano i zauważyłem, że monitor oglądając .... im głównie na fps gry takie jak Medal of Honor, Call of Duty i bitwy .... Chciałbym, aby utrzymać ją pod 200 dolarów, ale jestem mało elastyczna z tym. |
|
| |||
| |||
| Najprościej byłoby się do najbliższego sklepu komputerowego i poprosić go, także w ten sposób można sprawdzić, czy martwe pixles i tam rzeczy, a następnie. |
|
| |||
| |||
| 500hz odświeżania! naszych moniter ma częstotliwość odświeżania 60 Hz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje oczy nie może powiedzieć bez różnicy