mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

2ms vs 5ms

Reply

Thread Tools
Old 16 iulie 2008, 11:09
Grupul de stat

Default 2ms vs 5ms

Cât de mare de o diferenţă în cazul în care, la toate poti spune între aceste două? I sînt privire la obtinerea un nou monitor pentru jocuri.
Old 16 iulie 2008, 13:27
Grupul de donator

Default 2ms vs 5ms

Cât de rapid sunt răspunsurile dvs.? 5ms = 1 / 200 sec, mai bine decât 200fps. Esti de planificare cu privire la acest fel de frame rate?

Old 16 iulie 2008, 16:01
Grupul de donator

Default 2ms vs 5ms

2ms = 500Hz rata de reîmprospătare
5ms = 200Hz rata de reîmprospătare

Dar trebuie să ştiţi că nu toate societăţile măsura timpul în mod egal, o anumită măsură de timp dintre alb-negru şi măsura altele de timp dintre gri - gri sau a măsurii gri şi o altă culoare. De bani 2ms este adesea un pic mai mult, deoarece rata de reîmprospătare este mai rapid, dar cu excepţia cazului dvs. în jocuri def ridicat şi DVD-uri apoi should'nt observaţi orice diferenţă între 5 ms şi 2 ms oferindu-vă alegeţi un brand decentă, fav meu personal este de Samsung, Primesc acest monitor http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA atunci când vreodată i a putea a face rost de pe un prieten cu un card de credit: P Ce bugetul dvs.?
Old 16 iulie 2008, 21:47
Grupul de stat

Default 2ms vs 5ms

Kano Da, am observat că a monitoriza în timp ce caută im .... mai ales în jocurile FPS, cum ar fi Medal of Honor, Call of Duty şi cîmpul de luptă .... aş dori să îl menţineţi sub 200 dolari, dar sunt un pic flexibil cu asta.
Old 16 iulie 2008, 22:52
Grupul de donator

Default 2ms vs 5ms

cel mai bun pariu ar fi a intra în magazinul dvs. cel mai apropiat de calculator şi, cerându-le, de asemenea, acest fel puteţi verifica pentru pixles morţi şi chestii acolo şi apoi.
Old 17 iulie 2008, 23:46
Grupul de stat

Default 2ms vs 5ms

500Hz rata de refresh!
MONITER nostru are o rată de reîmprospătare 60 Hz
Old 18 iulie 2008, 16:03
Moderator Group

Default 2ms vs 5ms

Ochii mei nu poate spune nici o diferenţă

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Reply

Register

Marcaje
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.