![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cât de mare de o diferenţă în cazul în care, la toate poti spune între aceste două? I sînt privire la obtinerea un nou monitor pentru jocuri. |
|
| |||
| |||
| Cât de rapid sunt răspunsurile dvs.? 5ms = 1 / 200 sec, mai bine decât 200fps. Esti de planificare cu privire la acest fel de frame rate?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| 2ms = 500Hz rata de reîmprospătare 5ms = 200Hz rata de reîmprospătare Dar trebuie să ştiţi că nu toate societăţile măsura timpul în mod egal, o anumită măsură de timp dintre alb-negru şi măsura altele de timp dintre gri - gri sau a măsurii gri şi o altă culoare. De bani 2ms este adesea un pic mai mult, deoarece rata de reîmprospătare este mai rapid, dar cu excepţia cazului dvs. în jocuri def ridicat şi DVD-uri apoi should'nt observaţi orice diferenţă între 5 ms şi 2 ms oferindu-vă alegeţi un brand decentă, fav meu personal este de Samsung, Primesc acest monitor http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA atunci când vreodată i a putea a face rost de pe un prieten cu un card de credit: P Ce bugetul dvs.? |
|
| |||
| |||
| Kano Da, am observat că a monitoriza în timp ce caută im .... mai ales în jocurile FPS, cum ar fi Medal of Honor, Call of Duty şi cîmpul de luptă .... aş dori să îl menţineţi sub 200 dolari, dar sunt un pic flexibil cu asta. |
|
| |||
| |||
| cel mai bun pariu ar fi a intra în magazinul dvs. cel mai apropiat de calculator şi, cerându-le, de asemenea, acest fel puteţi verifica pentru pixles morţi şi chestii acolo şi apoi. |
|
| |||
| |||
| 500Hz rata de refresh! MONITER nostru are o rată de reîmprospătare 60 Hz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ochii mei nu poate spune nici o diferenţă